Смешен хороскоп
Смешен хороскоп

Везни:

Тези винаги се колебаят – кажат “да” – и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати, но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат – триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа – умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по вечеринки често тичат. “Златната среда” им е любима – пролет, лете, есен, в късна зима. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля, но уреждат всичко с едно “моля”. По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри, разбрани. Да се пазят много от Овните – само те ще им отровят дните!

Скорпион:

Господ сам от него да се пази! / Все ще се опитва да те “сгази”/. Вечно ще спори, ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува. Тук се раждат много генерали – някои по-страшни и от хали! Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни. Те понякога изневеряват, но на други “правото” не дават. Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички. В нужда ли сте – ще ви подпомагат. Бедни ли сте – няма да избягат. За рождени дни ще ви почитат, даже и за близките ще питат. Мъж ли е – за правда ще се бори и каквото може, той ще стори. Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи. Ако си коректен с тях – успял си, иначе – отдавна знай, умрял си! Да не се захващат с Телците, че ще си разсипят младините!

Стрелец:

Цял живот Стрелецът все се цели в най-различни и опасни цели. Някои са твърде работливи, но се срещат хайти, мързеливи. По характер те са упорити, лоши са, когато са сърдити. Те обичат много да пътуват и със големците много да общуват. Имат маниер добър, отличен, дух – свободен, волен, поетичен. Тук мъжете са добри, учтиви, а жените – хитри, досетливи. Те са ловки, бързи и логични, пресметливи в брака и тактични. В къщи са отлични домакини, готвят като истински богини. Стъпват важно, тежко на земята – вирнат е носът им в небесата. Всички са по дух аристократи, но не липсват дребни тарикати. Нестабилни връзки не признават! Верни ли сте – ще ви уважават. Ех, Близнакът всичко ще им взима, ту парици, ту каквото има.

Козирог:

Този знак е силен и стабилен – от идеи е окрилен! Всички учени са, май, събрани тука, за да “мъчат” някоя наука… Те са уникално търпеливи, точни са, практични, пестеливи. Само “чистата игра” признават, истината много уважават! Някои от този знак нехаят и не искат нищичко да знаят, пият и по баровете скитат, докато накрая ги изритат… Ходят със жени , но предпазливо. Даже “лудо” те да ви обичат от проклета гордост – ще отричат! Тук жените имат силна воля – изпълняват всяка мъжка роля. Никому длъжници не остават. От комплекси – шанса пропиляват… Щастието късно ги спохожда – чак когато внучето прохожда. Раците обират им парите – яки ли сте – все ще издържите!

Водолей:

Тази зодия е славна и опасна – всяка друга й е много ясна! Гледат с присмех на света сеира, режат с думи, сякаш със секира. Надалече в бъдещото виждат! Доста хора много им завиждат! На приятелите те са верни и спасяват ги от грижи черни. Те са сякаш бюро за услуги, ала не за себе си – за други… Справят се с най-трудните проблеми, в помощ са на малки и големи. Всичко от сърце ви подаряват, а за тях стотинка не оставят. Много гении са тук събрани, но за жалост – трудничко разбрани. Най-големите реформи правят – светлина на хората даряват! В личния живот не са щастливи, но добри са, честни, работливи. Свободата е на първо място и това добре да ви е ясно! С Лъвовете лесно се спогаждат, ако номера не им погаждат!

Риби:

Рибите са мили и добрички, хрисими и божии душички. На големи жертви са готови, но на тях живота всеки трови… Че мъжете са добри – така е, но жените – кой да ги изтрае? Някои са пойни птички, други все опяват за парички, вечно от живота се оплакват и безброй съвети ни натрапват. Искат всичко те да ръководят и мъжете “за носа” да водят. Някои са честни и морални – но се срещат долни, зли, нахални. Двата пола чашката обичат, във винцето славно се увличат. Рибите – мъже се водят лесно, но не ги оставяйте на тясно… Рибите – жени са най-добрите, ако им “по гайдата вървите”. Скромни са, по принцип – справедливи, те не са надути, горделиви. Девите – късмет не им донасят, но имота честичко отнасят.

Смешен хороскоп – 1 част

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!