Аз съм най-обикновен мъж, имам си една слабост: не мога да устоя на вкусен боб. По пътя към вкъщи има едно заведение, където готвят страшно вкусен боб и често похапвах там. Един ден там срещнах красиво момиче и се влюбих в нея. Оженихме се и заживяхме щастливо.

Няколко месеца по-късно, на моя рожден ден, колата ми се повреди и се прибирах пеша. Минах покрай любимото си заведение и мили спомени ме връхлитнаха и за вкусния боб и за запознанството с моята любима. Не устоях и влязох за порция вкусен боб. Не разбрах как си поръчах и втора порция, на третата се опомних и тръгнах към вкъщи. Обаче реакцията на боба не закъсня и се опитах да се освободя от нея преди да вляза.

Жена ми ме посрещна на входа развълнувана. „Мили, имам изненада за теб“. Завърза ми очите и ме заведе до масата. беше пуснала силно любимата ми рок банда и кой знае още какви изненади ми беше приготвила…Телефона извъня и тя отиде да говори по него. Стомахът ми се разбунтува и реших докато я няма да освободя от напиращите газове. Въпреки, че бях деликатен, те бяха толкова звучни, че се чуваха въпреки музиката. А миризмата отново ме хвърли във философски размисли, как толкова вкусна и ароматна гозба, може след това да мирише така ужасно.
Когато жена ми се върна и попита дали не съм надзъртал през превръзката и я уверих, че не съм, тя я свали и със ужасяващо смущение видях дванайсет гости на масата да викат:“Честит рожден ден!“

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!