***

Албанските учени изобретили нов тип ракета „земя-земя“. На изпитанието присъстват висши военни и политици. Точно на старта обаче ракетата нещо засича и не успява да излети. Веднага към нея се спускат механици и техници и започват да оглеждат какво не е наред. По едно време един се провиква:
– Открих какъв е проблемът – скъсал се е главният ластик.

***

Албанските учени изобретили ново оръдие и един генерал отишъл да го изпита. Повъртял се генералът около оръдието, поогледал го и казал.
– Добре, всичко ми харесва и разбирам защо има дупка отпред, но защо по дяволите сте му направили дупка и отзад?
– Как защо, ами откъде ще се вкарва фунийката?

***

Наскоро учени на Запад са създали хладилник с достъп до Интернет за поръчка на продукти. За съжаление машината сърфирала основно в порно-сайтове и поръчвала само краставици и банани.

***

Наши учени откриха нова риба – Гад! Не кълве и това е!

***

Учени разработват ново лекарство, чрез което хората ще могат да работят до 80-85 годишна възраст. Спонсор на разработката – Националния осигурителен институт.

***

Учени успяха да създадат вечен двигател. Различава се от обикновените по липсата на копче „Изключи“.

***

Чукотските учени опровергават твърдението, че земята е кръгла. Те твърдят, че тя е черна, мръсна и скрипти между зъбите.

***

Японски учени успяха да разберат повече за живота на кучетата с помощта на видеокамера, която се прикерпя към главата на животното и записва всички негови действия. Оказва се, че 90 процента от времето кучетата се опитват да си махнат видеокамерата от главата. Останалите 10 процента бягат от учените, които ги ловят за да сменят видеокасетата.

***

Жена чете вестник и с възторг казва на мъжа си:
– Предcтави си, тук пише, че учените са открили метод, който удължава живота на човека до 150 години.
– Супер, – казва той – ако бях ерген, задължително бих се възползвал.

***

Благодарение на развитието на науката, учените, занимаващи се с генетични изследвания са създали нов хибрид: кръстоска между златна рибка и акула. Новият хибрид изпълнява по три желания. Последни.

***

Учени от БАН подарили на Георги Първанов компютър с 8 мегабайта РАМ, с каквито разполага БАН. Георги Първанов им казал:
– Ама то на тоз компютър и интернет даже не може да тръгне!
Учените от БАН:
– Именно!

***

Учени са установили, че 40 минути престой в магазин за дрехи докарват мъжа в прединфарктно състояние, а жената в предоргазмено.

***

Учените решили да натоварят всички вицове в един компютър, за да може той да изведе вида на средностатистическия виц. Получило се следното:
Лежат в леглото трима пияни евреи: един чукча, Иванчо и Гарабед. . .

***

Учени изчислили, че зяпането на жени отнема на мъжа година от живота. Не знам дали е година, но няколко часа от работния ден е вярно!

***

Група учени са установили, че компютърните вируси се явяват следствие на виртуалния секс.

***

Наши учени създадоха безвредни цигари. Сто процента от дължината им заема филтъра.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!