Ако имате телефонен секретар и ви е писнало от стандартни обяснения, ето някой предложения:

Привет! Телефонният секретар е повреден. Говори хладилникът! Моля, говорете мноого бавно, за да успеяда запиша вашето съобщение и да се опитам да го закача с някое от онези малки, идиотски магнитчета…

Здравейте! За съжаление телефонния секретар е болен, така че с вас разговаря хладилника! Просто не можете да си представите колко дълго се влачих от кухнята до телефона… Ако искате да ми съчувствате, направете го след сигнала!

Вие се свързахте със сами знаете кой, аз съм досещате се къде! Оставете ми досещате се какво след сами знаете кое!

Честито! Вие сте двехилядния абонат, който днес не ни намира вкъщи! Моля, оставете вашето съобщение след сигнала, за да се свържем с вас и да ви връчим наградата!

(с мъжки глас): Извинете, но Галя не може да ви се обади в момента, тъй като устата й е заета! Обещавам, че когато свърша, тя сама ще ви позвъни!

Вие сте с Радио Хоризонт…В ефир сме!

Вие се свързахте с телефонни ми секретар. Всичко, което кажете след звуковия сигнал, ще бъде записано и може да бъде използвано срещу вас в съда. Затова не казвайте онова, което мислите, а мислете онова, което казвате!

Здравейте! Вие се свързахте с телефонния секретар на телефон 22-22-22! След сигнала моля разкажете ми поредната сърцераздирателна история за пръста си, заклещен в шайбата!

Вие се свързахте с телефонния ми секретар. В момента не мога да поема никакви телефонни обаждания, тъй като вече твърде много поех…

Здравейте. Това е телефонният ми секретар. Ако имате лоша новина – кажете я веднага! Ако имате добра – изчакайте звуковия сигнал!

Чакайте, бе! Защо ми крещите?! Аз съм само един телефонен секретар! Не мога да споря с вас! Мога само да запиша виковете ви и толкова…

Всъщност аз съм си вкъщи, но не искам да разговарям с един изключително неприятен човек! Оставете ми съобщение и ако не ви се обадя – значи това сте вие…

Здравейте! Много се радвам, че ми се обаждате…Къде се загубихте напоследък? Как сте, как е жената, как са децата (ако имате)? Мдаа…Е то на днешно време кой е добре…?

С изкусителен женски глас:
В момента съм влажна и заета….

ало! алооо! ….ааа хвана ли се!?

Здравейте! В момента ме няма вкъщи. Ако не знаете какво да правите, значи сте пълен идиот!

Здравейте, деца мои! Вие се свързахте със свещения номер на Покровителя! Благословени да сте за дългата сърдечна изповед, която ще ми оставите след сигнала. Когато се надигна от своето божествено ложе, аз ще я прослушам внимателно и ще опростя греховете Ви. Амин!

Вие се свързахте с Луната. Няма ме. На обратната страна съм. Като се върна – ще ви се обадя!

Здравейте! Няма ме вкъщи. След сигнала говорете каквото си искате, без друго ще се обадя само на който ми трябва!

Здравейте! Говорите с детектора на лъжата! Затова кажете истината, само истината и цялата истина!

Моля, оставете съобщение! Всъщност, имате право да запазите мълчание. Всичко, което кажете, ще бъде записано и използвано против вас.

Поздравяваме ви! Вие се свързахте с телефона на детективско бюро „Шесто чувство”. Ние знаем кой сте и за какво ни търсите, така че след сигнала, моля – затворете телефона.

Не мога да вдигна телефона, защото имам амнезия и се чувствам пълен идиот, когато говоря с човек без да се сетя кой е той. Обаче ще ви бъда благодарен, ако ми кажете как се казвам и ако ми разкажете нещо за мен. Благодаря!

Здравейте! Възможно е да съм си вкъщи, но се опасявам да не е някой -си, когото не харесвам. Оставете ми съобщение и ако не ви звънна – значи този някой-си сте вие !

Здравейте! Вашият телефон бе засечен и свързан със Системата за спътниково насочване на НАТО. Имате 20 секунди да напуснете сградата. Можете да запишете вашето последно желание след сигнала.

Здравейте! Тук е Пентагона – Център за насочване на ядрени ракети. Моля, оставете вашите координати!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!