Страница 1 от 1

Какво прави жената желана?

Публикувано: 07 юни 2010, 23:23
от Strannikyt
Тук е мястото за дискусии по темата от статията: "Какво прави жените желани?"
Разбира се, в една статия не могат да се изброят всички неща, не могат да се цитират всички жени - тогава тя ще стане безкрайно дълга. Още повече, че тези въпроси не са еднозначни - всеки човек си има мнеие, обикновено мъжете и жените се разминават в тези мнения. Но заедно бихме могли да намерим общ език, и да се помогне на мъжете да опознаят жените, а и не на последно място - жените да опознаят сами себе си.

Re: Какво прави жената желана?

Публикувано: 08 юни 2010, 09:11
от Ерато
хубаво е да говорим за тези неща, хем сами себе си ще опознаем , а ще дадем възможност и на другите да ни опознаят *-@-*

Re: Какво прави жената желана?

Публикувано: 12 май 2011, 19:32
от Angel of Love
Привличат ме жени, които са скромни, искрени, добронамерени, религиозни, непушачки, въздържателки(алкохол само по празници-по малко), с чувство за хумор, фенки на Майкъл Болтън :D, обичащи да танцуват, да се разхождат, да обичат малките деца и бебетата............и не на последно място- да са умни.

danse&

Re: Какво прави жената желана?

Публикувано: 13 май 2011, 13:24
от Ерато
Описание на добродетелната жена. Някой би казал, че във днешните времена няма вече такива жени, но няма да е прав. Със сигурност има, просто скромността им ги скрива.

Re: Какво прави жената желана?

Публикувано: 14 май 2011, 15:48
от Angel of Love
Хммм, моето мнение е, че наистина са малко. Аз познавам само две такива. Едната ми е роднина и не се брои, понеже не е от младите. ;)