Правила

Информация отнасяща се до служебни за форума въпроси.

Модератори: Strannikyt, Ерато

Потребителски аватар
Strannikyt
Site Admin
Мнения: 76
Регистриран: 16 фев 2009, 15:34
Контакти:

Правила

Непрочетено мнение от Strannikyt » 01 апр 2009, 22:24

1. Писането на кирилица е задължително! Ние се намираме в България и пишем и говорим на български език. Постове и мнения написани на латиница ще бъдат изтривани, без значение от тяхната важност!
2. Пишете грамотно! В никакъв случай няма да се толерира неграмотното писане (пример, да се заместват буквите ш и ч с цифрите 6 и 4) – тези постове ще бъдат изтривани, без значение на тяхната важност!
3. Регистрирани потребители, които не са влизали в профила си от 3 месеца се изтриват.
4. Уважавайте другите потребители. Забранени са обидите, личните нападки, нарушаването на дисциплината и създаването на неприязън сред членовете на форума. Такива действия няма да бъдат толерирани и техните автори ще бъдат изтривани, и блокирани по IP.
5. Това не е форум за секс или типичен сайт за запознанства! Затова се сдържайте от такова поведение. Забранени са циничните изказвания, порното, грубиянският език. Такива потребители ще получават предупреждение, а при повторно нарушаване на тези правила ще бъдат изтривани и блокирани по IP.
6. Когато отговаряте на мнение, поставяте въпроси, или пускате дискусия, имайте предвид, че това е отворен форум, и външни посетители и гости могат да го четат. Включително и възрастни хора и малки деца. Затова е наложително да се спазва добрият тон на общуване и на изразяване. Ако не го спазвате ще бъдете предупредени, а след повторно нарушение вашият акаунт ще бъде изтрит от форума.
7. Форумът има търсачка. Преди да пуснете някоя тема проверете дали вече има създадена подобна такава. Ако вече има създадена такава тема новата тема автоматично се премества и двете теми се обединяват, без да се информира авторът на темата. Ако това е системно нарушение от някой потребител, неговите права ще бъдат ограничени, и няма да може свободно да пише във форума. Всичко което бъде написано от него ще бъде одобрявано от администратор, и при неодобрение ще бъде изтривано без обяснения.
8. Не злоупотребявайте с личните съобщения и СПАМ съобщенията. Ако има злоупотреби, моля оплаквайте се към администраторите на форума, като за целта прилагайте полученото съобщение. При доказване вината на такъв потребител, неговите действия ще бъдат ограничени.
9. Когато копирате статии от други сайтове, бъдете така добри да цитирате местата от където сте взели публикацията. Първо – така е редно и правилно, и второ – уважавайте труда на другите.
10. Не се толерира неуважението към другия човек. Затова спазвайте правилата – от ваш интерес е за да останете в този форум. Ако не спазвате правилата, ще последва само 1 предупреждение. При продължаване на нарушението, няма да има други предупреждения – ще бъдете изтривани от форума, а Вашето IP блокиран.

Заключена

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост