Еротичен хороскоп: Мъжете

Goddess
Отличник
Мнения: 599
Регистриран: 22 фев 2009, 22:52
Местоположение: Враца

Еротичен хороскоп: Мъжете

Непрочетено мнение от Goddess » 22 сеп 2009, 22:00

Хлътнали сте до уши по някой мъж и изгаряте от любопитвство какъв е той в леглото? Достатъчно е само да сте наясно какъв е зодиакалния му знак, за да разберете дали ще бъдете добра двойка в леглото.


Зодия ОВЕН - мъжете от този зодиакален знак обичат да действат бързо и импулсивно. Партньорките им по-добре да не се надяват на предварителна любовна игра, защото Овните са готови веднага да разкъсат дрехите им и да се впуснат в сексуалното приключение. Обожават да усещат, че те са господарите в секса, а половинките им се подчиняват.

Зодия ТЕЛЕЦ – дамите, чиито партньори са представители на зодия Телец, могат да бъдат спокойни, че са попаднали на идеалните любовници. Мъжете Телци са чувствителни и проявяват разбиране към своята партньорка. Обичат да правят красив, бавен и спокоен секс, на който се наслаждават всяка секунда. Обожават оралната любов – с тях можете да се отдадете на най-дългия и страстен орален секс.

Зодия БЛИЗНАЦИ – представителите на този зодиакален знак определено знаят как да предразположат дамите в леглото. Те не предпочитат особено оралната любов, но знаят, че това е оръжието, което сваля всички прегради между тях и партньорката им. Винаги казват на своите половинки това, което те мечтаят да чуят. В секса са изцяло съсредоточени в пълното задоволяване както на себе си, така и на своята дама.

Зодия РАК – мъжете Раци могат да бъдат мечатаните партньори в леглото. Те обожават половото сношение без ръце. Обичат по време на любовната игра да им давате команди и да ги окуражавате. Бавно се впускат в секса и постепенно започват да стават агресивни. Могат да доставят неописуемо удоволствие на своята половинка докато опипват клитура й.

Зодия ЛЪВ – представителите на зодия Лъв обичат да доминират над своята партньорка. Те се отличават с голям сексуален апетит и за тях правилата в правенето на любов не важат. Обичат с орална любов да доставят истинска наслада на своята партньорка, но в замяна желаят да получат същото. Удоволствието им е пълно, когато виждат, че половинката им се наслаждава истински на секса с тях.

Зодия ДЕВА- мъжете Деви са по-скоро срамежливи и не си падат по предварителната любовна игра. Обичат непрекъснато са слушат от своята партньорка колко силоно са харесвани и желани. Именно това е начинът, по който половинката им може да достигне до тях и да се впусне в сексуално преживяване. Тези мъже са склонни към двойствен еротичен живот.

Зодия ВЕЗНИ– мъжете от този зодиакален знак обичат пълните сексуални изживявания. Дамите, чиито партньори са от тази зодия, трябва да имат в предвид, че те си падат по воайорството, а най-честото им еротично желание, е да участват в тройка. Имат слабост към жени с дълги коси и особено когатото дрехите им са лесни за сваляне, няма как да ги подминат. Обожават партньорката им да забива остри нокти в гърба им, докато свършват.

Зодия СКОРПИОН – представителите на тази зодия са хищни като животни в секса. Те са истински майстори на оралната любов, а грубостите в правенето на любов ги възбуждат силно. Имат слабост към секс с партньорката си на твърди повърхности – под, маса, също така обичат секса и във водата.

Зодия СТРЕЛЕЦ – мъжете Стрелци са царе на изпробването на нови сексуални пози. Сексът с тях е винаги едно наситено с разнообразие приключение. Обичат да довеждат с език и устни партньорката си до разтърсващ оргазъм. Щом срещнат Жената, са готови да направят всичко, за да й доставят пълна сексуална наслада.

Зодия КОЗИРОГ – мъжете, представители на зодия Козирог обичат жените, които знаят какво искат в леглото. Очакват от своята партньорка да даде в секса всичко, което пожелаят от нея. Отличават се с голяма издръжливост в парвенето на любов.
Споснобни са да накарат половинката си да крещи от удоволствие.

Зодия ВОДОЛЕЙ – мъжете Водолеи предпочитат разнообразието на любовната игра преди сексуалния акт. В момента, в който се възбудят, стават истински новатори. Тяхната основна цел е да докарат партньорката си до оргазъм, за това дамите, които са наясно какво искат в леглото, ще бъдат добре възнаградени.

Зодия РИБИ– представителите на тази зодия обичат да бъдат водещите в секса. За тях не съществуват задръжки и органичения в сексуалната игра. Царе са на оралната любов и могат да свършат партньорката си няколко пъти, още преди да е зпочнала същинската част. Понякога обичат да бъдат покорявани от своите половинки. Обожават всичко, което ги кара да се отпуснат и да се чувстват свободни в секса.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост