Приказно кафене

Модератор: Ерато

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Приказно кафене

Непрочетено мнение от Ерато » 18 юли 2011, 08:57

:cafe: По света има безброй кафенета. Някои са съвсем обикновени, други много колоритни и уникални. Но дали понякога сте си мислили за едно измислено кафене. Такова, каквото няма, там където ще се чувствате уютно и приказно. Където ще се срещате с приятелите си. Вашето кафене, това във фантазията фантазията ви как изглежда? Кое е най-важното за него, интериора, отношението, вида на чашите в които се поднася, изненадата към кафето, или самото кафе...?

Аз си представям моето кафе доста приказно. Все пак във фантазиите човек няма ограничения. Първо си представям една живописна обстановка, артистична, фен шуй смесица от елементи предразполагащи към активен релакс. Столовете са много удобни, сядам и сякаш стола е направен за мен, или пък защо стол, може би шезлонг или диванче по римски ()()() , а защо не и някаква люлка...
Въображението ми продължава да се рее и да измисля приумици. Усмихнати момичета и момчета обслужват клиентите.
-Меню или каприз?
Не обичам когато ме заливат с любезно внимание, бих искала да се появяват точно, когато съм готова да поръчам. Ами защо не със звънче =(())= ....(Съвсем се размечтах, твърде много глезотии за едно кафе... :oops: ). Ама какво пък, мечти като мечти. Поне в тях може на воля да си капризнича...Пък щом в реалните кафенета клиента винаги е прав, защо в измисленото да не е многоооо прав? (полегнал, де...)
И така поръчвам си не кафе, а чай. Чай не от менюто, а по мой каприз. Съвсем скоро ми го носят в изкусително прекрасна чаша, заедно с изненада. Отварям малката кутийка и в нея има лисче, на което пише: Песен по твое желание. Поздравяваме кафенето с песента, която съм си избрала. На моята приятелка пък и се пада:Рояк пеперуди (сега еко защитниците да не възразят, всъщност май аз съм от тях 8-), при тази фантазия не е пострадала нито една пеперуда.)
Чая е с божествен аромат, не мога да определя съставките му така се преливат в разкошен букет.
0)(0

Само докато си го мислех и се почувствах тонизирана... ---@--

Каква е твоята фантазия за приказно кафене? :cafe: + ((-))* = *-@-*

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта