Как да по " кажем " Обичам те

поезия, рисунки, картинки, музика, идеи, емоции ....

Модератор: Ерато

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Как да по " кажем " Обичам те

Непрочетено мнение от Ерато » 24 фев 2009, 20:35

1.Винаги е подходяща една разкошна роза

2. Направете масаж

Приятна атмосфера, музика свещи, аромати. Затворете очи и се оставете на пръстите да ви водят

3. Направете стриптийз
http://www.intimno.eu/?p=1372


4. Гореща вана или душ заедно, потопени в ароматни масла и чудесно настроение

5.Напишете саморъчно Обичам те на сто езика

6.Научете наизуст Обичам те на няколко езика или ги напишете върху хартиени сърчица и ги прочетете на глас

7. Запишете на диск любимата музика и между всяка песен, казвайте обичам те на различни езици

8. Постелете на пода в стаята романтична покривка

и направете " пикник " с възбуждащи напитки и храни: http://www.intimno.eu/?p=1372
На светлинките на свещи хапвайте бавно и чувствено, облизвайи пръсчета.

9. Намажете се със шоколад, сметана или друго лакомство

10. Опитайте се да напишете стихотворение, дори и несъвършено, ще е нещо от сърце

Опознайте се!

Една красива кутия или стъкленица в която на малки лисчета в два цвята,, навити на ролца или сгънати всеки да записва желанията си.

Така другия по всяко време може да посегне и сбъдне някое желание

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Ерато » 27 фев 2009, 21:08

Простички, но вълнуващи неща

Наблюдавайте заедно изгрева
Наблюдавайте зедно залеза
Наблюдавайте заедно нощното небе.
Разкажете си приказки за съзвездията
Наблюдавайте заедно дъгата след дъжд.
Разходете се заедно под него
Дръжте се за ръце, прегръщайте се и се галете взаимно колкото може по-често.
Целувайте се при всяка възможност.
Спете заедно (да, става дума за спане, а не за - секс), а после си разкажете кой какво е сънувал.
Разходете се по плажа през деня.
Разходете се по плажа през нощта.
Гледайте се взаимно в очите.
Пейте заедно
Чети заедно на глас
Идете заедно на поход в планината или в гората.
Правете снимки – снимайте себе си, снимайте природата, снимайте ситуациите.
Танцувайте
Изучете взаимно навиците си.
Не допускайте два пъти една и съща грешка.
Всеки има право на втори шанс – да се поправи.
Споделете си един на друг някои от своите тайни. (Но не – всичките; всеки има право да крие някакви тайни.).
Научи няколко приятни фрази на чужди езици.
подсказките са от тук http://daobg.com/forum/index.php?autoco ... entry=1219

Goddess
Отличник
Мнения: 599
Регистриран: 22 фев 2009, 22:52
Местоположение: Враца

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Goddess » 22 мар 2009, 23:13

6 лесни начина да създадете романтична атмосфера в спалня

Романтичната заобикаляща среда може да бъде силен афродизиак. Без големи усилия и средства може да се постигнат невероятни резултати. Този тип околна среда може да създадете в спалнята, за да предизвикате много секси, романтично чувство.

Тъй като ние възприемаме заобикалящата среда с нашите пет сетива, мислете за всяко от тях, докато творите романтичната атмосфера. Ключът е да създадете усещане за една мека, гостоприемна стая, в която всеки би искал да бъде.

1. Поддържайте я чиста...

Това е обичайно за някои хора и напълно чуждо за други. Почистването може да бъде доста трудно, ако в стаята е пълна бъркотия. Нямам предвид да скриете всичко под леглото; исках да кажа да я почистите напълно. Не само за една нощ, но и завинаги. Ще бъдете изненадани какъв ефект има тази проста и елементарна стъпка. Веднъж след като всички ненужни неща бъдат подредени и цялата бъркотия оправена, вие ще имате свежо начало, за да определите вида и усещането на стаята като цяло.

2. Сложете осветление, което може да нагласяте според настроението си...

Светлината е ключът. Това може да означава, че трябва да преместите някои от фиксираните осветителни тела в стаята или просто да поставите настолни лампи. Необходими са ключове с регулатори на осветлението. Идеално ще е лампите да могат да се включват и изключват без да ставате от леглото. Важно е да изберете светлина, която дава меки, огнени отблясъци, а не силна и остра. Свещите също са перфектен източник на светлина. Трябва да използвате таланта си, за да изберете най-подходящите за вашата стая свещници и да ги поставите на правилните места.

3. Нашето усещане за аромати е много важна част от...

...това как възприемаме заобикалящата среда и въздейства върху силата на нашето удоволствие. Трудно е да се чувстваш добре, когато ти мирише на нещо, което смяташ за неприятно. Знайте, че ароматите на някои силни парфюми не са приятни за всички хора. Свещи, подпури, свежо откъснати цветя и ароматизатори винаги са добра възможност да увеличите усещането за свежест в стаята.

4. Звукът също...

...е важна част от всяко преживяване. Музиката е задължителна и може да бъде много силно средство за създаване на романтична атмосфера. Пазете различни стилове музика под ръка, за да можете лесно и дискретно да ги пуснете. Понякога е еднакво важно да използвате музиката както за удоволствие, така и за да създадете аудио буфер. От една страна тя ще ви помогне да не чувате шума на трафика, от друга ще пречи на любопитните уши да чуят какво става във вашата стая.

5. Докосването очевидно също е много важно...

Мислете за това, когато решавате, какви материи ще купите за цялата стая: както за леглата и мебелите, така и за килимите и дори за възглавничките. Вниманието при избора на правилните материи несъмнено ще се изплати.

6. Сега е време да обновите стаята зрително...

...като прибавите малко творби на изкуството и аксесоари. Не е нужно този процес да е скъп или да включва много неща. По-добре е да имате по-малко аксесоари, които да създават в стаята усещане за уют и да определят характера й.
Един вътрешен малък воден фонтан в комбинация от посочените по-горе неща е достатъчен, за да създаде приятна, релаксираща, дори секси атмосфера.

Goddess
Отличник
Мнения: 599
Регистриран: 22 фев 2009, 22:52
Местоположение: Враца

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Goddess » 28 мар 2009, 20:19

Романтика - как да я предизвикаме

Пътят към романтиката на първо място е в отношението към човека, който искате да накарате да почуства силата на романтиката. Деликатен подход и финес при осъществяването на всяка една идея за романтично изживяване. Най-типичният начин за предизвикване на романтично преживяване е организирането на среща, за която предварително да сте се подготвили.

Подготовката
Тя се изразява в много посоки, на първо място трябва да бъдете креативни и да дадете път на вашето въображение. Подготовката включва много компонента, в зависимост от това каква точно е вашата идея, в повечето случаи е подходящо да ползвате литература или просто да потърсите някаква информация из интернет за идеята, която обмисляте да реализирате. Подготовката може да включва и следене на прогнозата за времето, ако обмисляте да отидете някъде на открито. Така че, най-общо казано подготовката е от изключително значение.

Проучване
Освен това е добре да направите и проучване на вашия партньор, за спецификите, които може да допринесе всяка една идея за романтична среща и да сте сигурен/на, че няма опасност за негативен ефект.

Изненадата
Задължително трябва да търсите начина, чрез романтичната идея да изненадате гаджето си, изненадата е свързан с това, че идеята трябва да бъде нещо неочавкано и в същото време много приятно и наситено с романтичност събитие.

Нагласата

Инициатора на идеята най-вероятно вече е успял да се настрои психически за романтичната изненада, която е подготвил, но вашият партньор е далеч от това. Ето защо вие трябва много деликатно да го предразположите и да не бързате, като следващият етап от нагласата е да се отдадете напълно на атмосферата, която сте предизвикали, с което да потопите, чрез вашите емоции и вашия партньор в желания ефект и да преживеете вашата незабравима романтична среща...

Идеи
Тяхната безграничност е абсолютна, така че всичко зависи от вашата фантазия. Ние сега ще ви предложим няколко кратки варианта, които са възможни идеи, които бихте могли да реализирате или просто да вземете основната идея и да я поднесете по начин, който би бил най-подходящ конкретно за вас и вашия партньор.
- Организиране на романтична среща, в която да приготвите специално питие, лично от вас. Примерно коктейл, за който можете да импровизирате или просто да потърсите литература, заедно с питието, разбира се трябва да организирате и добре самата атмосфера, като помислите добре върху музиката, свещите и т.н.
- Среща на открито, какво по-хубаво от това да се усамотите на някое прекрасно място с невероятен пейзаш, а защо докато гледате този пейзаш да не седите върху вашия автомобил и да не пийвате или хапвате нещо, а след това каквото дойде...
- Романтична среща в банята, тук както сами се досещате няма да имате нужда от дрехи, но задължително трябва да се предизвика прекрасна романтична атмосфера, за това може да допринесе , освен вашето тяло и пяна за вана, също така и ароматни свещи, които да придават една лека светлина към вашата вана...
Изображение

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Ерато » 29 мар 2009, 19:56

http://www.paris-live.com/

целувка пред айфеловата кула, е ....онлайн

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Ерато » 06 ное 2009, 21:17

Поставете в кутийка небесно сини и бели пухчета/памучета и лисче с надпис: „ОТКАКТО СЕ ЗАПОЗНАХ С ТЕБ СЕ НАМИРАМ НА СЕДМОТО НЕБЕ”.

Декорирай със сърчица кибритена кутийка, вътре остави три клечки и малка бележчица: " Пожелай си три неща", или...
клечките могат да бъдат изгорели и на бележката да пише: "И трито пъти пожелах ТЕБ"

Малко фенерче, светеща запалка, флорисцираща звездичка, изобщо нещо което свети с посланието:" Ти си светликата в моята нощ"

В пликче сложи звезди от хартия или пък курабийки във формата на звезди или някъкви други и напиши: Няма да ти свалям звездите от небето, подарявам ти го заедно със звездите, То не може без тях и аз не мога без теб

В малки пликчета 2/3 см се слагат също толкова малки писъмца с по една две думи: обичам те, прегръщам те, целувам те,... после писъмцата се събират на куп и се превързват с панделка. Другия вариант е да се пръснат писъмцана навсякъде из стаята и да се играе на топло-студено.

Времето от запознанството изписано в секунди: от ххххххххх секунди мисля само за теб

Купи любимия му/и вестник/списание и някъде из обявите и рекламите залепи послание до него/нея

Постави в кутийка огледалце и бележка: Виж образът който не спира да ме вълнува

Потребителски аватар
Ерато
Site Admin
Мнения: 666
Регистриран: 16 фев 2009, 15:06
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Романтични идеи

Непрочетено мнение от Ерато » 20 ное 2009, 14:55

=(())= Еротична игра.

Напишете по гърба на любимя/любимата си с пръст: Обичам те или Желая те или някъкво друго послание. Като в онази детска игра: буква по буква, големи на целия гръб, бавно и с хубави форми, да са се вслуша и усети коя е буквата....

Играта може да се играе и .... целувки, и с плодове, и с облизване на шоколадови букви... и с какво ли не.... ()()()

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта