Днес » обяви

Платени статии в сайта

публикувано от:  на юни 1, 2012 няма коментари

В рекламния каталог сме включили възможността да има платени статии в сайта. Това е допълнителен начин за реклама, освен банерите. В рекламната статия се включва един линк, който си остава завинаги. Това е допълнителна позитивна възможност за получаване на връзки към вашия сайт. Разбира се, винаги има възможност да се плати за линк, но е много по-добре този линк да е във ваш материал. По този начин връзката е контекстуална, допълва се с текста и отвежда до ваш сайт.

Допълнителната полза от връзка в статията е, че тя остава завинаги. Не се налага да търсите линкове, да купувате – инвестицията е еднократна, а това улеснява и бюджета ви.

Подобна рекламна статия остава за винаги в сайта, докато той съществува. Тя се свързва и с други подобни статии – т.е. откриваема е от посетителите в сайта. Също така те могат винаги да я намерят, когато посетят съответната категория. Освен това самата статия ще бъде анонсирана от нас в сайта в специално каре, предназначено за платени статии – в карето ще бъдат анонсирани единствено платените материали, които ще се ротират на случаен принцип, във фен страницата във фейсбук и на различни места, където това е подходящо. Също така статията си я има и в Гугъл, ще бъде откриваема в Гугъл, като същевременно ще генерира посещения при търсене от Гугъл.

В момента не можем да изброим всички статии, но показваме няколко, за да видите какво имаме предвид, и че не случайно казваме, че статиите са откриваеми в интернет. Грижим се за нашите клиенти, както се вижда и от класирането на материалите. А все пак това не е никак малко – конкретното събитие, фирма, обект за който пишем да се класира на първа страница, в топ-10 в Гугъл по съответното търсене.

Може да обърнете внимание на някой от примерите, които сме показали. Класирането на въпросните статии е към този момент – 09.12.2012 г.

Както виждате при търсене заедно с резултатите се появяват реклами от рекламната мрежа на Гугъл – Адсенс, които са платени. А когато статията я има в сайта – тя се плаща само един път и си я има в сайта за неопределено дълъг период от време, докато сайта съществува.

Понякога не може да се сложи линк в статия, по-добре е да се замени с адрес на фирмата или студиото за което се пише статията – вижте показания пример от снимката.

Друг начин да се възползвате от реклама е когато вземете линк от вече съществуваща наша статия. Ако не желаете или се затруднявате в писането на статии, то ще потърсим вече съществуваща статия в сайта, и ще сложим текстова връзка, която да води към ваш сайт или събитие. Ако изберете този вариант, ще получите тематична връзка от наша статия, която е за срок от една година. След една година активната връзка ще бъде премахната, ако желаете да я продължим, то ще е нужно да се заплати отново.

А ето и какви цени за реклама в статии предлагаме:

Рекламна статия с постоянна връзка – 50 лв.
Линк от наша статия за една година: 30 лв.

По такъв начин изборът на този вид реклама е изгодна инвестиция, която се изплаща във времето.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!