Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 25.01.2015 год.

публикувано от:  на януари 21, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 25.01.2015 год, неделя.

В неделя обедния филм започва от 12:30 часа. „Клауд найн„. Филм, в който има много сняг, ски, приключения и романтика. Кейла харесва сноуборда и е много добра състезателка, но бива изхвърлена от своя отбор. Започва да тренира с Уил, за да се докаже. Участие вземат артистите Джефри Нордлинг, Дав Камерън, Люк Бенуард, а режисьор е Пол Хоен.

Шпионски игри

Шпионски игри

Следобедния филм започва веднага след обедния – в 14:15 часа. В „Кънки с остър връх 4: Огън и лед“ Алекс Делгадо е фигуристка, но трябва да изостави своята кариера, защото партньорът и се контузва. Тогава в живота и се появява Джеймс Макинси и двамата започват да тренират, като не спират да мечтая за златните медали. Във филма участват Стивън Еймъл, Брендън Фер, Франсиа Райса, Марсела Писаро.

От 20:00 часа ще гледаме Робърт Редфорд и Брат Пит в „Шпионски игри„. В деня, в който Нейтън Мюр (Робърт Редфорд) се пенсионира от ЦРУ научава, че неговия партньор и протеже, когото е вербувал Том Бишоп (Брат Пит) е арестуван в Китай. Нейтън Мюр трябва да впрегне всичко което знае, за да успее да помогне на приятеля си.

"Пълководци"

„Пълководци“

От 22:30 Нова тв ще излъчва филма „Пълководци„. Това е историческа драма, в която участват Джет Ли, Анди Лау, Такеши Канеширо, Дзинлей Шу. Режисирьор е Питър Чан. Екипът на филма ни подсказва, че няма да останем безразлични към него – как и да бъде иначе, когато в него участват майсторите на бойните изкуства Джет Ли, Анди Лау, Такеши Канеширо.

Филмите излъчвани през деня „Клауд найн“ и „Кънки с остър връх 4: Огън и лед“ може да ги гледате повторно през ноща от 01:15 и съответно в 02:50 часа.

Ако желаете да се запознаете с повече подробности за съответния филм, както и да видите неговия трейлър, кликнете на връзката в заглавието на филма.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!