Днес » Филми

Филмите по btv на 24.01.2015 год.

публикувано от:  на януари 22, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по btv на 24.01.2015 год., събота.

„Градска жега“ („City Heat“)

„Градска жега“ („City Heat“)

В съботния ден btv започва да излъчва филми в 13:00 часа. Първият филм предвиден за излъчване е „Градска жега“ („City Heat“). Това е комедия от далечната 1984 г. Във филма ще видим да си партнират Клинт Истууд и Бърт Рейнолдс, а действието се развива в началото на 30-те години в Канзас Сити, по времето на сухия режим.

От 16:20 часа ще започне втория игрален филм по btv: „Треска за шоу“ („Turn It Up“). Това е криминална драма, разказваща за живота на младия рапър Даймънд, който иска да успее в живота и да се измъкне от гетото на Бруклин. Сполетян е от редица драми, забърква се и с наркотици. Не пропускайте филма – участието на Джейсън Стайтън и Pras, Ja Rule гарантира, че филма ще е интересен.

“В любов и война“ („In Love and War“)

“В любов и война“ („In Love and War“)

Вечерният филм е предвиден за 23:00. В „В любов и война“ („In Love and War“) Сандра Бълок и Крис Одонъл ще разказват история отживота на Ърнест Хемингуей, когато е бил войник по време на Първата световна война. През 1918 г. той е ранен и впоследствие се влюбва в медицинската сестра.

Веднага след историята на Ърнест Хемингуей, от 01:20 ще започне късният вечерен филм. „Сираче“ („Orphan“) е трилър драма, с елементи на ужаси. Филмът ще ви държи в напрежение, няма да ви даде да се отпуснете до самия му край. Ролите се изпълняват от Изабела Фурман, Вера Фармига, Джими Бенет, а режисьор е Жауме Колет-Сера. Спонтанният аборт на Кейт заплашва нейния брак с Джон. Те решават да осиновят дете от местното сиропиталище. Гледайте филма за да разберете какво се случва!

На посочените връзки на филмите може да видите повече информация и пълната анотация на съответния филм, както и да изгледате неговия трейлър.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!