Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 31.01.2015 год.

публикувано от:  на януари 27, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 31.01.2015 год., събота.

„Просто неустоима“

„Просто неустоима“

От 13:00 часа ще може да гледате филмът „Просто неустоима“ („Simply irresistible“). Филм с участието на Шон Патрик Фленъри и Патриша Кларксън. Това е една романтична комедия, която ще ви отпусне и позабавлява.

От 14:50 часа ще може да гледате филмът „Семейна черта“ („It Runs in The Family“). Това е един специален филм, в който участие вземат Кърк Дъглас и Майкъл Дъглас. Те двамата се снимат за първи път заедно във филм. Освен тях във филма участва и Камерън – синът на Майкъл Дъглас. Участието на 3 поколения от фамилията Дъглас превръща този филм в специален. Тук няма какво да допълним, просто гледайте филма и се наслаждавайте на тяхната игра.

„Бевърли Хилс Чихуахуа 2″

„Бевърли Хилс Чихуахуа 2″

От 20:00 Нова тв ще излъчва „Бевърли Хилс Чихуахуа 2″ („Beverly Hills Chihuahua 2″). Продължението на първата серия е изпълнено с още повече приключения и сладки моменти.

От 21:40 ще може да гледате „Уличен бой“ („Fighting“). Филмът разказва за едно момче, което е от малък град. Той решава да потърси своя късмет в Ню Йорк. Започва обикновена, безперспективна работа в уличната търговия, но се забърква в нелегални улични боеве. А измъкването от тази ситуация е трудно.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще можете и да видите трейлърите към съответните филми.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!