Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Филмите по Нова тв на 08.02.2015 год.
Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 08.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 4, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 08.02.2015 год., неделя.

„Островът на съкровищата“

„Островът на съкровищата“

Обедния филм започва от 12:30 часа, когато ще може да гледате комедията  „Програма за защита на принцеси“ („Princess Protection Program“). Една весела история с участието на любимката на тийнейджърите Селена Гомес и Деми Ловато. Животът на принцесата Розалина е заплашен и тя ще трябва да се крие за да се спаси.

От 14:10 часа ще може да се насладите на екшън приключения с филма  „Островът на съкровищата“ („Treasure Island“). Това е екранизация по известния роман на Робърт Луис Стивънсън, а в ролите ще видим Доналд Съдърланд, Илайджа Ууд, Еди Изард.

„От Париж с любов“

„От Париж с любов“

От 20:00 часа Нова тв ще излъчва филма „Просто секс“ („No Strings Attached“). Натали Портман и Аштън Къчър започват връзка, базирана само на секса, но твърде скоро чувствата и на двамата надделяват.

От 22:10 часа ще гледате „От Париж с любов“ („From Paris With Love“). Джон Траволта е в ролята на таен агент, който се бори срещу лошите в Париж.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!