Тайни » Астро, тълкуване

Какво издават пръстените

публикувано от:  на януари 28, 2011 няма коментари

Според легендата  първият пръстен бил създаден от Зевс, който повелил на Прометей да носи на пръста си пръстен, изработен от неговите окови. За да се разтълкува езика на пръстените, от значение е на кой пръст се носи.

Безименен пръст – Емоции, творчество и сърце – носенето на пръстен на безименния пръст означава връзка със сърцето. Той е свързан с нашите чувства на обич и любов, и е показател за нашата креативност и артистичност.

Показалец – Власт и амбиция – този пръст е символ на нуждата да повдигнем нашето его и да установим власт и сила. Той също се свързва с лидерството и амбицията.

Среден пръст – Идентичност и материализъм – бидейки най-висок, средният пръст се свързва с нашата цел в живота. Той също е в центъра на ръката и представлява нашата идентичност и нещата, които са най-важни за нас.

Кутре – Взаимоотношения – пръстен на кутрето е знак за доверие в бизнеса и личните взаимоотношения. Символ е на нашата връзка с останалите хора.  Той изразява и отношението на човек към самия себе си. Пръстенът върху кутрето говори и за творческите способности на човек. Артисти, художници и моделиери често носят пръстени на кутрето.

Палец – Сила на волята – Палецът е независим от останалите пръсти и е най-важен, когато работи заедно с останалата част от ръката. Той символизира силата, независимото мислене и свободата.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!
==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!