хороскоп 2013

Годишен хороскоп на всички зодиакални знаци за 2013 година – Годината на змията.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ОВЕН
През 2013 та година з повечето под знака на Овена, може да се сблъскат с проблеми с които ще е безсмислено да се борят, просто трябва да се успокоят и да изчакат този период да мине. Дейното желание да се върви на пред може да се съсредоточи върху благонадеждните сфери. Успешен ход за овните е да се съсредоточат към работата си и да не се занимават с изясняване на отношения и конфликти. В отношението си с най-близките и особено с партньора си не се доверявайте на клюки и слухове, подхождайте с доверие и разбирателство към любимия човек, не го нападайте и обиждайте. В края на годината отношения та ви с близките и роднините ще се оправят.
Приемайте спокойно реакциите на другите и така по-леко ще преминете през този период. Затова пък в работата ви въпреки, че няма да се движат нещата много бързо сте предпазени от провали – а това си е вече успех. Бъдете внимателни с отношенията ви с партньори или колеги от друго населено място, там са възможни конфликти. Стремете се бърдо да премахвате недоразуменията, и така нещата ще се оправят.
Последното тримесечие на 2013 нещата ви ще започнат да се придвижват напред и и действията ви да се успешни.
По отношение на здравето Овен, с хронични заболявания трябва да бъде много внимателен, защото е възможно да се засилят симптомите.
Това, което може да направи Овена през 2013 та е да запази спокойствие и търпение, да бъде внимателен и бдителен.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ТЕЛЕЦ
За много от представителите на зодия Телец предстои година с много промени. Предстои нов етап в професионалното ви развитие. Перспективите пред вас са добри и влиятелни хора биха могли да ви помогнат да се измъкнете от кризата.
Промени ще настъпят в обкръжаващата ви среда. Възможно е да се наложи да се разделите с колеги и партньори. Опитайте се да преодолеете емоциите от тези промени. През втората половина на годината ви предстоят битки с които трябва да се справите. Отстранете всички несигурни и некоректни хора около вас. Оставете само доверените си партньори. Същото трябва да направите и с отношенията в личния си живот. За свои приятели сте правили повече отколкото за семейство си, но е възможно те да ви разочароват, а други, които не са ви били толкова близки да проявят готовност да ви помогнат и да ви подкрепят. Това ще ви донесе мъдрост как да оценявате за напред хората около себе си.
2013 ще ви донесе и парични постъпления от предишната година. Ако направите жест към най-близките си това ще ви донесе много приятни емоции и сближаване и много весели събития.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия БЛИЗНАЦИ
През първите няколко месеца на 2013 година, събития ще ви принудят да правите избор между това да постъпвате според общоприетите морални принципи или да действате според собствените си интереси. Необходимо да запазите спокойствие и да не се подавате на лошо настроение. Не е най-подходящият период за уреждане на отношенията. Не сте много способни да вземете сериозни решения. Често ще променяте мнението си от едната до крайност в другата. Двойствеността на зодията ви Близнаци ще се прояви в пълна сила.

Все пак не е препоръчително Близнаците да се затварят в себе си и в проблемите си през 2013 година. Творчеството ви има потенциала да ви донесе слава и успех , ако преодолеете настроенията и колебанията си. Все пак бъдете бдителни и не пропускайте възможност да подобрите отношенията си, когато поличите възможност за това.
Не вземайте пари на заем и никакви чужди пари. Организирайте бюджета си разумно и икономично. Пари няма да ви липсват, просто не е момента за харчене.
През 2013 година с успех ще можете да завършите стари дейности. Не се подавайте на мързел и си поставяйте ясни цели.
Пазете се от стрес и напрежение за да безсъние и главоболие. Не злоупотребявайте алкохол, цигари и кафе. Насочете се към здравословно хранене, то ще ви зареди със сили и енергия.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия РАК
Началото на 2013 г. може да е успешна за зодия Рак, особено в делови план. Възможности за нови, но сигурни начинания , за които имате сили и възможности да осъществите. За вас отново значение ще има общественото мнение, и заниманията ви обикновено са насочени в области в които могат да ви забележат одобрително. Възможно е да промените имиджа си.
През 2013 година раците трябва да са особено внимателни в личните дела и в работата. Нужно е да се разбирате с хората и да обмисляте добре преди да вземате решения в отношенията си. Не поемайте повече отговорности, отколкото можете да изпълните. Внимавайте с пътуванията и движенията по пътищата, не нарушавайте правилата за движение.
Най-успешна за Рака ще бъде първата половина на годината, затова отговорните неща планирайте и осъществете тогава.
Нови и вълнуващи събития Рака ще има в интимните отношения. И това е чудесно за вас защото цените най-много тези отношения.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ЛЪВ

За лъва през 2013 година ще има изпитания и заплетени ситуации, но се опитайте да запазите самообладание, така ще можете да се измъкнете дори и от най-обърканите от тях, запазвайки честта и достойнството си. Периода е добър за успешна нова работа или кариера на старото място и е възможно да получите изгодни предложения. Анализирайте самооценка си и се ориентирате в своите вътрешни противоречия и конфликти, за да постигнете разбирателство с новите си партньори. Дейности свързани с благото на другите може да завършат с успех и ще ви донесе удовлетворение в живота. Мнозина ще реализират своите таланти и способности . Не бъдете доверчиви и не избухвайте, ако недоброжелател ви подведе. Използвайте своите умения да разпознавате хората и да предвиждате далечните последствия и можете да постигнете много.
Може да почувствате желание да споделите с близък впечатления или проблемите , но не бъдете разочаровани, ако останете неразбрани. По-добре за момента е усамотяване, размишление и творческа дейност. Можете да постигнете най-добри резултати с най-прости средства и вашите интелектуални способности и красноречие. Във важните неща залагайте без да се боите от загуба. Ще бъдете романтично настроени. За несемейния Лъв е възможно е да започне нова любовна връзка, а семейното щастие очаква тези, които са осмислили живота си. Средата на годината е благоприятна за нова дейност и забавления, предизвикани от приток на нови сили, любознателност и интересни идеи, чиято реализация ще ви донесе удовлетворение, но трябва да рискувате .
Възможно е промяна в отношенията със стари приятели или приятели. Някои от зодия Лъв ще предприемат пътуване, което ще определи плановете за бъдещето. След лятото е подходящ момент за пътешествия и почивка планове, насочете се към по семпли варианти без авантюризъм  и разточителност.  Проявете решимост за окончателен отговор по някои въпроси. Доверете се на вашата проницателност и предпазливост в избора на съюзник.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ДЕВА
През 2013 година представителите на зодия Дева трябва да внимават какво говорят и как постъпват. Хубаво е да се мисли позитивно, но като се съобрази реалното положение на нещата .
Общуването ще ви но­си удоволствие. Положението в любовните отношения и вашето материално благопо­лучие ще зависи от самите вас. Старайте се да разбирате чувствата на хората, бъдете дипломатични във всички контакти. Не отлагайте поетите ангажименти и успехът ви е гарантиран. Втората половина на 2013 година бъдете много внимателни и предпазливи в ангажиментите и финансовите сметки.

Пролетта е подходяща за активност, интересни пътувания и пътешествия, а в края на годината трябва да бъдете близо до природата. Ще ви се наложи вземете сериозни решения в личния си живот. През пролета на някои Деви може да се обърка живота. Намерете равновесие между реалните условия и стремежите . През 2013 година общественият ви успех ще нарасне, като резултат на усилията ви.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ВЕЗНИ
През 2013 година ще се сблъскате с претенции колеги и делови партньори. Не се поддавайте на провокации. Хладнокръви­ето и творческия под­ход към дейността ще ви помогнат да ре­шите важни професио­нални задачи. В първите месеци на 2013  не харчете за скъпи неща. В личен план това е един много хармоничен период. Ваши­те неща ще тръгват много по-успешно, ако за реализацията на своите намерения си оси­гурите поддръжката на се­мейството. Благоприятни са преместванията, далечните пътувания и пътешествията. Трудно ще бъде да се избег­нат непланираните разходи по­ради желаните прекарвания.

През третото тримесечие на годината планетите направо ви подтикват към флирт и тър­сене на развлечения. Бъдете внимателни при оценката на новите си познати. Не е же­лателно да се занимавате със семейни и битови проблеми. Независимо дали ще прекара­те свободното си време със съпругата си /съпруга/, с де­цата или в усамотение, разв­леченията ви ще носят инте­лектуален характер. Дейнос­ти свързани с организирането на развлечения и зрелища, а съ­що и с изкуство ще носят ма­териални приходи. Възможно е залог за ус­пеха ви да бъде  нов имидж, не  жалете пари за това. Като научите информация,  за личния ви живот, не бър­зайте да правите прибързани изводи. През този период раз­лични реорганизации и преустройвания в работата очак­ват работещите в областта на културата, спорта и туриз­ма.

В началото на лятото е възможен флирт с колега от работата. Преразгледайте отношенията си със свои приятели. Възмож­но е да се държите с тях до известна степен импулсивно и да не умеете да ги изслушва­те. В деловото партньорство е възможно създаването на но­ви здрави връзки и прекратя­ването на някои стари. Пос­тарайте се само да въведете ред в личните си дела. Имайте предвид, че не­изпълнението на задълженията и обещанията може да ви пос­тави в крайно затруднено положение. Възможно е близък чо­век да ви помогне да решите важен въпрос. И вие ще му бъ­дете изключително задължени. В обществен план не са изключени големи изменения, чий­то инициатор ще бъдете са­мите вие, ако имате конкрет­на и конструктивна идея.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия СКОРПИОН
През 2013 година някои Скорпиони няма да могат да се концентрират върху вътрешните си усеща­ния и могат да изгубят инте­рес към неотдавнашния обект на своята страст. Старайте се да бъдете безупречни във всяко отношение и да спазвате правилата на поведение на обществените места. В зани­манията си не трябва да раз­читате на късмета и всичко ще зависи от вашите  амбиции. Постарайте се да се въздържате от твърде сме­ли постъпки и решения. Не при­емайте предложенията за лес­ни доходи. Началото на годината е белязано със срещи и събития, които ще доведат до преоценка на ценнос­тите. Периодът предвещава успехи и постижения за актив­ните и деловите от вас, кои­то не се успокояват с вече постигнатото. Занимавайте се отговорно с текущите си ангажименти. Материалните постижения ще бъдат сравни­ми с духовните стремежи.

Пазете се от излишни   чувства и емоции може да се окаже разрушите­лен или рязко да се смени с пъл­на апатия и безразличие. Не правете  голе­ми планове, а е по-добре да се заемете с приятни за вас неща. Деловите срещи едва ли ще донесат резултатите на които се надявате. Упорито­то преследване на някои цели може да доведе до обратен ре­зултат. Голяма е вероятността да проявите несдържаност, която да доведе до отчуждения в любовните връзки. Не си заслужава да злоупотре­бявате твърде много с неза­висимостта в отношенията с близките си. От тях все пак ще зависи много от благопо­лучието ви. Ако не сте излез­ли в отпуск, трябва да напра­вите това колкото се може по-бързо. Ако не планирате почив­ка, се заемете с осъществяването на някакъв голям въп­рос.

Малко благоразумие няма да ви е излишно, до­ри в проявяването на положителните качества на характе­ра ви, тъй като те могат да се превърнат в отрицателни. Прекомерната самопожертвувателност може да бъде бре­ме за близките ви. По-добре е да потърсите духовната поддръжка в любимите си занима­ния. Духовната дейност може да ви донесе повече пол­за отколкото прекомерната деловитост в областта на ма­териалния свят.

След есента на 2013 са напълно възможни сериозни промени в личния живот, свързани с нови познан­ства и прекратяването на пре­дишни връзки. За мнозина ще бъде лесно да оценят създало­то се положение. Благоприят­ни са деловите срещи, прего­ворите, контактите с начал­ството и колегите. Периодът е благоприятен за финансова дейност, подкрепяна от поддръжката на влиятелни хора и точни сметки.

Сферата на романтични­те отношения няма особено да ви удовлетворява. Най-вероят­но в тази област ще цари пъл­но затишие. Лятото може да донесе на мнозина вълнения и изненади. Ангажиментите на­сочени към постигането на ма­териално благополучие, ще изисква от вас допълнителни сили. Както и да се стекат об­стоятелствата, не забравяйте за хората, които са ви по­могнали.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия СТРЕЛЕЦ
През 2013 година насочете силите си към укрепване на своето положение и добро име. Не си при­писвайте всичките заслуги. Избягвайте надменността и високомерието. Въздържайте се от физически натоварва­ния и ненужни познанства. Из­бягвайте тъмнината и усамотяването. В началото на периода ще ви бъде трудно да се удържите от покупки. Възможна е разсеяност и неумение правилно да оцени­те възникващите ситуации. През втората половина на годината може да възникнат изнена­ди, предизвикани от прекомер­ната разкрепостеност, риск и безгрижие. Не се впускайте в авантюри с малко познати хо­ра и се постарайте да пред­видите последиците от свои­те постъпки.

Вие може да проявите доброта и снизходителност към грешките на някои хора. Дарбата ви да разбирате хо­рата и да се отнасяте с вни­мание и съпричастие към тех­ните проблеми ще ви спечели много нови приятелства. Но все пак бъдете предпазливи и не отваряйте вратите на до­ма си пред всеки нов приятел, тъй, като някои могат да искат просто да ви използ­ват за свои цели. Пролетта е благоприятен период за критичен анализ на любовните връзки. Не пропускайте пок­рай ушите си забележките по ваш адрес. В тях има нещо ра­ционално. Старателно прове­рявайте възникналите съмне­ния. При общуването с колеги или подчинени проявявайте сдържаност. Не правете преж­девременни изводи. Възможно е да загубите добро предложение поради нежеланието ви към компромиси.

Не е изключено стече­ние на обстоятелствата или ново познанство да изиграят голяма роля в живота ви във второто тримесечие на 2013. По­ради неумението да се отпус­нете и да приемете чуждата гледна точка може да се стигне до дребни спречква­ния с околните. Ако това с което ви се наложи да се за­нимавате ви се стори непоз­нато, не се плашете. Можете бързо да навлезете в същ­ността на нещата. По отно­шение на парите не разчи­тайте на помощ и обещания на други хора.

При жените Стрелци през лятото са възможни поводи за размисъл и безсъ­ние. Използвайте възможността за активното включване в обществения живот. Пови­шената ви работоспособност може да принуди колегите ви да се учудват колко бързо сте постигнали добра форма. Ще сте късметлии с парите, ако имате предвид добрите съве­ти.

Не се затваряйте в се­бе си и намерете рамо, на което да се облегнете. Не от­хвърляйте помощта и съвети­те, обсъдете сложните проб­леми с компетентни хора. Ус­пехът в индивидуален план ще бъде само мним. От вас ще се поискат решителни дейс­твия, упоритост при пости­гането на целите и преодоля­ване на препятствия. Не трябва да бъдете повърхнос­тни и да разчитате на момен­тната изгода от всичко пред­прието.

При самотните от вас са възможни бурни, безконт­ролни увлечения и любовна треска. Личната сфера на се­мейните е напълно благопо­лучна и в семействата хар­монията е възстановена. Бъ­дете готови за промени в служебното си положение. Четете повече, бъдете в те­чение на най-новата касаеща ви информация и постоянно се самоусъвършенствайте. Мо­же да израснете в общес­твен план благодарение на собствените усилия или на сполучлив брак.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия КОЗИРОГ
През новата 2013  нека родените под знака на Козирог се съсредоточат  върху пози­тивни мисли и емоции. Мнози­на ги очаква тих хармоничен период, благоприятен за встъпва­не в брак, зачеване и семейни отношения. Желателно е да обърнете повече внимание на самите себе си и на външния си вид. Правете упражнения за поддържане на стегната фигу­ра. От това, как изглеждате до голяма степен ще зависи не само личния ви живот, но и про­фесионалната кариера. Не е изключено да се срещнете със стари познати, които могат да разтопят ле­да във вашата душа и ще ви помогнат да се ориентират в личния си живот. Външната хладина и упоритост ще преп­речват пътя на взаимното раз­биране. Може да получите ободряващи новини и да започ­нете обещаващо начинание. Звездите предупреждават за непредвидени разходи.

През пролетта ще сте настроени за разговори и раз­влечения повече, отколкото за работа, но едва ли това ще ви се удаде. Вие ще влия­ете на развитието на съби­тията и отношенията с хора­та. Ще ви се наложи да се пот­рудите повече от обикновено­то, но не си заслужава да се огорчавате по този повод, тъй като старанията ви ще бъдат забелязани и възнаградени. Съ­ществува вероятност от по­добряване на финансовото положение в резултат на допъл­нително възнаграждение или печалба.

Постарайте се да ус­тановите в отношенията си с хората около вас атмосфе­рата на любов, искреност и до­верие. Някои от вас могат да проявят всичките си интелек­туални и творчески способнос­ти. В пъстрите житейски си­туации днес разчитайте пре­димно на себе си и своята ин­туиция, като не пренебрегва­те и знаците на съдбата. Следете за поведението си пред околните, които наблюдават вашите постъпки, а не обръщат внимание на изре­чените думите. Вероятно при някои от Козирозите ще се появи възможност за издигане по служебната стълбица нагоре. Акти­визират се партньорските от­ношения. Може с успех да се реализирате в предприемчивостта и финансова дейност.

Външната твърдост на характера може да отблъсква от вас хората, които са се стремили да намерят обща приказка с вас. Есента е благоприятен период за устрой­ване на бита, контакти с при­ятели и познати. Някои могат да проявят пресметливост и стиснатост, която няма да ос­тане незабелязана. Не се от­казвайте и не лишавайте близ­ките си хора от малките удоволствия на живота. Може толкова да се за­дълбочите в личните си ангажименти, че няма да обръща­те внимание на околните. Ве­роятно ще ви се наложи да преразгледате отношенията си с някои хора. Надеждна поддръжка ще бъдат новите, ин­тересни идеи и одобрение­то на влиятелни хора. Не си отказвайте малките удовол­ствия и развлеченията. Те ще ви заредят с много положителни емоции и добро наст­роение.

Не си заслужава да демонстрирате проме­ните на настроението си пред околните. Това се от­нася в голяма степен за же­ните. Събитията през последните месеци на 2013 ще ви позволят да укрепите своите позиции в обществен план. Бъдете внимателни с парите и други ценности, как­то и внимавайте при покуп­ките, тъй като са възможни изненади.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ВОДОЛЕЙ

В началото на  2013 година да изиграете водеща роля в семейните дела. И не е важно, че вие самите не проявявате никаква инициатива към това. Именно вие сте в състояние да дадете емоционално настроение в дома си, във вашите възможности е да помирите враждуващите страни.

2013 година ще Водолея ще бъде активен в  търсене във всичко — в любовта, в работата и т.н. И търсенията ви за по-добре ще бъдат възнаградени през пролетта.

Първото тримесечие на годината ще сте в  апатично настроение, необмислени постъпки. Кардиналните идеи, замислени от мъжете  Водолей  през  май ще имат почти 100 про­центна възможност за осъществяване. В началото на периода съдбата ви готви приятни изненади. Позитивното настроение ще ви помогне леко и бързо да се справите с натрупалата се.

В последния месеци на годината за вас могат да станат очевидни тези грешки и недостатъци, не сте забелязвали, а сега ще ви се наложи да ги оправите.

По отношение на работата и кариерата 2013 за вас ще бъде твърде интересна година. Първо, съдбата ще бъде снизходителна към вас и ще ви по разглези – при много от вас всичко ще се получава лесно и без сътресения. Но от друга страна подобно глезене е винаги измамно. С времето ще бъдете претоварени от задачи, за които ще е необходимо да се натоварите на 100 процента и да разкриете допълнителните си резерви. Тези от вас, които са замислили да модернизират своя бизнес или които имат добри технически идеи нека се постараят да ги оформят в главата си. Лятото ще бъде доста енергичен период за вас, за това всички детайлно оформени и ярки идеи имат своя шанс за реализация. Бъде­те уверени в себе си и в своите способности, изявете се като отличен професионалист.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия РИБИ
Новата година е време за отърсване от летаргията, която ви е обзела през последните месеци и да се пренесете в мечтите. За семейните Риби първите месеци на 2013 няма да има промени. В работен план е възможно да ви направят изгодно предложение, но и разходи. Не е изключено това да бъде увеличаване на работните задължения. Ще почувствате умора от работата. Тези от вас, които са планирали нещата си за по-дълъг период от време ги очаква творческа и интензивна дейност. Новите лица, новите отговорности и отговорността за бизнеса ви ще направи живота ви по-богат, разнообразен и интересен. Водовъртежът на събитията и новите дела ще ви погълнат изцяло.

Първите месеци на годината e по-добре да са спокойни, предразполагащи към равносметка, въвеждане на ред в работата и живота си.
Не планирате сложни неща, търсете спокойни, положителни емоции, избягвайте конфликтите , не проявявайте инициатива. Не споделяте много, но пък слушайте и се ориентирайте.
От втората половина на 2013 година идва благоприятен период в любовта, което ще окрили вдъхновението ви за творчество.

Ще се отегчите от рутинна работа и това да доведе до конфликти с най-близките , не спорете и отстъпвайте ще бъде ако отстъпите. Възможно е да попаднете в абсурдна ситуация, от която ще излезете бързо и без последствия.
Ще ви се наложи да балансирате между миналото и бъдещето, като трябва да оправяте допуснатите грешки. Развихрете се през последните месеци на 2013, тогава ще е време за нови инициативи и промени за Рибите. Полагайки максимум усилия, ще получите ценен опит, а вероятно и възнаграждение.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!