Хороскоп  на зодия Овен за 2017

Хороскопа на Овен за 2017 г. е забележителен.

В началото на годината работата ви ще е добре. Вашите амбиции ще ви носят удовлетворение и ще бъдете ценени на работното си място. Бъдете честни, упорити, амбициозни и работете в екип. Това ще ви носи успех в работата.

През пролетта  ще се появи стрес и напрежение, но това е временно. Намерете начин да се опускате и съхраните силите си.

В личните отношения ви очаква баланс и любов. През лятото предвидете почивка за двама. Необвързаните ще имат възможност да срещнат перфектен партньор.

Есента е още по-благосклонна към родените под знака на Овена. Ще получите още шансове за успех, като предложение за работа или под друга форма.

Отново си преценете силите и се погрижете за здравето си за да преминете успешно този етап от годината.

В края на  2017 година ще имате възможност да се наслаждавате на време със семейството, приятели и любими хора.

Ще изпратите годината  с удовлетворение от всичко случило се.

Хороскоп  на зодия Телец за 2017

В началото на 2017 г. Телеца ще се изправи пред малки препятствия. Това е само временно затова е добре да се въздържате от стрес в работата. По-добре насочете енергията си в обмисляне как да развиете кариерата си за в бъдеще, но не пренебрегвайте близките си заради това. Пазете се от злонамерени личности. Просто запазете спокойствие, за да можете да действате адекватно.

През втората половина на годината нещата ще се нормализират. Отново си припомняйте да държите близки и честни отношения с близките си.

През есента  звездите са в стабилно положение за вас ще имате успех във всички области. Дълготрайните връзки ще ви дарят с интензивни радости. Необвързаните телци ще имат шансове за добър контакт и дори може да намерят половинката си. Обаче състоянието на влюбеност е неизбежно.

Здравето ви ще е добро.Не забравяйте да намирате време за почивка, която ще ви зарежда с енергия.

Хороскоп  на зодия Близнаци за 2017

Близнаците могат да се радват на благосклонно разположение на звездите.

Връзките им ще бъдат успешни,  а  кариерата им ше получи шанс за благоприятен обрат през лятото. Дребните пречки през годината ще преодолеете бързо. Те ще се окажат решаващи за  живота ви и ще ви направят по силни.

В първата половина на 2017 г. ще усетите уюта на  семейството и  взаимоотношенията  с любимите си хора. Ще имате хармонични отношения с приятелите си. Незначителните недоразумения разрешете с нужните компромиси.

Внимавайте в работата да не злоупотребите с положение и ресурси, за да не попаднете в неоудобна ситуация. Хороскопът ви съветва работата през тази година да е на заден план. Времето за нея ще дойде по-късно.

През лятото имаше възможност да срещнете любовта. Очакват ви много нови и вълнуващи преживявания.

Към края на годината неочаквано събитие ще ви предостави шанс за печалба. Внимателно преценете дали  рискът си струва.

Хороскоп  на зодия  Рак за 2017

Хороскопа за 2017 г. на родените под знака на Рак  напомня за трудности, особено в края на годината. Не се отчайвайте обаче, защото ще имате положителна енергия в отношенията. В работата бъдете пасивни, отколкото да работите с голям замах.

Усилия положете само в началото на годината, докато другите още бездействат.

През пролетта необвързаните имат възможност да изживеят романс, който може да се превърне в сериозна връзка.

През есента може да имате шанс за изгодна оферта, възползвайте се изцяло от нея. А в края на годината внимавайте на работното си място.

Хороскоп  на зодия Лъв  за 2017

Звездите се нареждат благоприятно за Лъва, за да му предоставят прекрасни отношения, но вещаят и  успех и в кариерата. През есента ще се появи много изгодна оферта. Хората, родени под този зодиакален знак,  управляван от Слънцето, ще срещне  известни трудности, но резултатът ще ги оправдае напълно. Натрупаният опит ще ви обогати и балансира, водейки ви към вашия вътрешен мир.

В началото на годината няма да получите желаното на работното място, но това да не ви отчайва. Прсто насочете  енергията си в друга посока. Използвайте този период, за да се развивате в личния и социалния си живот. Необвързаните през март  ще имат  шанс да срещнат половинката си.

Звездите са благоприятни през пролетта  за  Лъва дарявайки го с  хармония в отношенията.

Лъвът не трябва да пропуска важни събития заради новата връзка. Нека бъде внимателен и здраво стъпил на земята. Може да получи изгодно предложение за работа, което няма да се повтори.

Обърнете сериозно внимание и на здравето си, не подценявайте дори  обикновената настинка.

През есента и зимата Лъвът няма да има много време за почивка. По това време можете да очаквате заслужено повишение в работата.

Хороскоп  на зодия Дева  за 2017

Девите са много трудолюбиви и интелигентни. Хороскопът за 2017 г. за зодия Дева е позитивен, особено чудесен около средата на годината. В работата ще имате забързаното темпо в началото на годината. В този период  трябва да се справяте с важни събития в  взаимоотношенията. Ще последва период, в който можете да си отдъхнете и релаксирате. Можете да очаквате дори повишение в кариерата си.

В края на лятото и есента на 2017 г. идва времето за почивка както в кариерата, така и във връзките. Звездите са в правилната позиция, така че нищо няма да пречи на Девите да се насладят на летните месеци. Най-после ще имате повече свободно време, което можете да прекарате сред природата, с близките си или с приятели, на парти, на купон.

Трудностите и пречките са отминали. Необвързаните Деви ще имат шанс да се срещнат с противоположния пол. Според хороскопа през този период шансовете да намерите търсения човек ще се увеличат. Обвързаните ще бъдат напълно щастливи  постигнали хармония и благоденствие. Неочаквано предложение в областта на кариерата предоставя вълнуващи възможности. Важно е да прецените внимателно плюсовете и минусите и да кажете дали си струва целия риск. Обърнете внимание на профилактиката на здравето си.

Хороскоп  на зодия Везни  за 2017

Планета Венера е в трудна позиция, затова представителите на зодия Везни ще имат натоварен хороскоп за 2017 г., особено в началото на годината. Все пак не се отчайвайте,  защото ще се справите с това перфектно и ще станете по-опитни и силни.  Благодарение на вашата творческа природа можете да предложите нови идеи в работата си и да достигнете успехи в кариерата. В личния живот звездите вещаят позитивна енергия  в началото на годината.

Ако все още сте необвързани не се страхувайте да излезете и да посрещнете късмета си. Бъдете позитивни и околните ще ви забележат. В кариерата сега няма нужда да се ангажирате прекалено, тъй като това само ще причини неприятности.

През пролетта усилията ви ще бъдат оценени и  кариерата ви ще се възродени. Ако упорствате ще доближите целите си. Здравето ви ще е стабилно. Семейството ви се радва на хармония.

През лятото на 2017 г. Везните ще се опитат да разрешат всички проблеми наведнъж, но това не е начина, защото ще се оплетат в многото задачи и работа. Препоръчително е да си направите списък с приоритетите и да се справяте с всеки проблем поотделно. Пазете се от стрес за да сте в добра форма и здраве.

През есента може да възникнат проблеми и отново ще трябва да пренаредите приоритетите си. Погрижете се за семейството. На работното отново много работа.

В края на годината, положението щи се успокои, ще имате достатъчно време за оценка на събитията. Свободното си време трябва да посветите на любимите си хора.

Хороскоп  на зодия Скорпион  за 2017

2017 г. е много активна година  за Скорпиона, пълна с приключения и важни преживявания. Започвате годината пълни с енергия. Тази година можете да очаквате напредък в работата, личностно развитие, ще станете по-зрели и по-балансирани. В областта на връзките ще сте пасивни и стабилни. Състредоточете се в кариерата си.

Поддържайте дружелюбно отношение с колегите и шефовете, но не правете компромиси.

През пролетта необвързаните представители на зодия Скорпион ще имат голям успех в търсене на партньор за авантюра или романс. Обвързаните имат стабилен период изпълнен с хармония и благополучие. Осигурете си почивка с половинката и ще сте отпочинали и готови за работа.

През лятото ви очаква неочаквано събитие. Бъдете бдителни. Може да станете жертва на предателство. Време да оцените истинските си приятели и наредите приоритетите си. Това ще бъде обогатяващо и укрепващо. През есента ще бъдете  уравновесени и сериозни, което ще се отрази добре в кариерата ви.

В края на 2017 г. ще имате хармония в отношенията си. Ако успеете да организирате времето си и сте усърдни в работата ще имате заслужен успех на работното място.  Пазете се  от настинки и леки наранявания.

Хороскоп  на зодия Стрелец  за 2017

Стабилна година за Стрелеца, най-вече в професионалния живот. Способността ви да вземате решения бързо и уверено ще ви е от полза.

В началото на 2017 г. не се колебайте да помогнете на колега или приятел в беда.

В първата половина на годината, звездите са в благоприятна позиция  и за  отношенията. Но през втората половина на годината можете да  се случат обрати.

Заради стрес, натоварване  или ангажименти в работата може  да срещнете недоверие у партньора. Разрешите проблеми възможно най-бързо за да не се влошат. Не пренебрегвате членовете на семейството си.

През есента Стрелците са възможни  трудности в кариерата. Бъдете съсредоточени и бдителни за грешки, а ако все пак ги допуснете не се отчайвайте.  Поддържайте баланс межу работа и почивка, ангажименти и близки хора и ще се справите с предизвикателствата.

Хороскоп  на зодия Козирог  за 2017

2017 г. обещава постижения в кариерата на Козирога. Натоварен период в началото на тази година, но носещ отличия  и напредък в работата, след което най-после отново ще имате повече свободно време.

Но  връзките може да претърпят застой и криза. Говорете открито за проблемите и ще ги решите. Когато и двамата полагате усилия ще възстановите изгубената хармония.

Важно е, че ще усещате положителната енергия особено и стабилност на личността си.  Очаква ви развитие и нов вътрешен мир, уравновесена личност, която се справя  по-добре от преди.

Пролетните месеци на 2017 г. ще са стабилен период.

Козирогът може да има временни стомашни проблеми. Пазете се от голям стрес, който  може да се отрази на  вашето здраве. Не носете проблемите от работата  си вкъщи. Обръщайте достатъчно внимание на партньора си.

През есента имате шанс за положителна насока на  връзките. Особено благоприятни възможности за необвързаните. Козирозите с дългосрочни връзки ще се радват на хармония. По отношение на кариерата, през декември, вие ще триумфирате. Работата ще върви добре и без много усилия.

Хороскоп  на зодия Водолей  за 2017

Годината няма да е лесна за родените под знака на  Водолей, особено в края на годината. Въпреки това, можете да имате успех в кариерата си. В отношения ще има стабилност и пасивност. Съсредоточете се в кариерата си. Следете да не пропуснете важни новини, промени или информация.

През пролетта и  лятото Водолея ще се радва на положителната енергия. Това е хубаво, но добре е да бъдете предпазливи.

Необвързаните ще имат шанс да срещнат половинката си. Обвързаните ще се радват на щастлива връзка и стабилен, хармоничен период. Този период е подходящ за дългосрочно планиране.

Есента ще е стабилна. Кариера ви ще се подобри, ще се отличите и ще имате успех.

В края на тази година ситуацията ще бъде спокойна, чудесно време за семейството, партньора и себе си. Само се грижете добре за здравето си.

Хороскоп  на зодия Риби за 2017

Тази година Рибите ще са изправени пред няколко значителни обрата, особено през лятото. Чак в края на годината ситуацията  ще се успокои за да се насладят на комфорт и хармония.

През 2017 г. може да не изпитвате удовлетворение от работата, но пък ще имате възможност да я смените. Преценете рискът, защото звездите не са много стабилни през този период. Изчакайте до пролетта.

В дългосрочните връзки Рибите ще се насладят на  хармония. Необвързаните през лятото ще потърсят половинка.

В средата на годината ще се появи сложен и предизвикателен проект. Проявете смелост.

2017 годината ще завърши много по-спокойно. Рибите ще останат в равновесие по време на този период. Той е подходящ за инвестиции или дългосрочно планиране. Не позволявайте хармонията да ви приспи. Бъдете нащрек за проблеми с най-близките в семейството ви, особено около скриването на  важна информация. За да научите повече, първо трябва да изградите нужното доверие. Не трябва да забравяте и вашия партньор, въпреки че мислите ви в момента ще са насочени в друга посока. Проявете поне малко инициатива и тогава ще се насладите на взаимна хармония.

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!