Много хора са изпитвали ревност в своята връзка. Но още по-трудно е когато самите те са обект на ревност от своята половинка. И вече знаят – ревността може да бъде и пагубна за една връзка.

Трудно може да се разпознае кои жени са ревниви и кои не. Сигурно ще ви е любопитно какво казват зодиите за това? Ето според зодиите най-ревнивите жени:

Телец

Жените от зодия Телец са ерудирани и интелигентни, но в същото време и едни от най-ревнивите. За това внимавайте много ако по някаква причина преживеете кратък флирт – за нищо на света не казвайте на партньорката си. Няма да можете да се скриете от гнева и – ще се разправи както с вас, така и със своята конкурентка.

Лъв

Жените от тази зодия са едни от най-страстните но и в същото време и едни от най-ревнивите жени. Когато жена от тази зодия се влюбва, то е с цялата душа и страст. И макар и да не си признава, именно тази страст я прави ревнивка. И не се препоръчва да се пренебрегват хората от тази зодия, това буквално си е игра с огъня.

Дева

Мъжете няма да имат повод със своята половинка, ако е от зодия Дева. Но това е само докато не им дадат повод. Веднъж усъмни ли се, жената Дева вече ще подлага на съмнение и проверка всяка стъпка на половинката си. А понеже тя е и отмъстителна и горда, то дадете ли и повод – бъдете готови за всичко.

Скорпион

Никога не давайте повод жена Скорпион да започне да ви ревнува. Смятайте, щом скорпионките ненавиждат предишните ви партньорки както се казва – до мозъка на костите си, то какво остава за настоящите ви флиртове. Това, което притежава е нейно, и никой не трябва не само да го има, но даже и да си помисля за него.

Риби

Жената от тази зодия винаги е неспокойна, винаги нащрек за конкурентки. Постоянно се оглежда да долови сигнали за флирт от половинката си. Но в същото време те са романтички. Харесват приказките, приказните неща, желае да изживее любов като в приказка. Мъже, внимавайте ако някоя придворна дама отклонява вниманието ви от вашата кралица – това направо я убива отвътре.

Ревността никога не е довела до щастлив край една връзка. За това не давайте повод за ревност, уважавайте своята половинка. Обичайте се и бъдете щастливи.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!