Стил » Здравето, козметика

Красотата от недрата на земята на Фестивала на здравето и красотата

публикувано от:  на май 11, 2012 няма коментари
Бои за коса от Agora BBeauty

За лечебната сила на хумата разказват още нашите баби, но ето какво разказа представител на производителите AVIA (участници във Фестивала на здравето и красотата в Мол Варна) за красотата от недрата на земята в интервю за www.utro.bg, който е и партньор на Фестивал на здравето и красотата – Варна:

Редица хора са чували за силата на хумата, но разкажете ни вие повече за нея и за това как я използвате във вашите продукти?

  • Хумата е чудодеен прах, чиито ценни свойства са били известни на индианците и китайците още преди много векове. Историята на хумата започва с началото на човечеството. Тя съдържа всички минерални соли, от които се нуждае човешкото тяло. В миналото е използвана в борбата срещу холера, дезинтерия, възпаления и други. От древноста жените са използвали хумата за измиване на косите си. От бабите си знаем, че всички жени са имали гъсти, жизнени и блестящи коси. Днес повечето фармацефтични компании използват хумата в продуктите си, както и ние – предлагаме сапун с хума, шампоан, душ-гел, балсам, маска за коса и за лице. Всяка епоха си има своите плюсове и минуси, нашите баби са я използвали и все още чуваме от тях за полезните й свойства, така, че мисля, че трябва да успяваме да извлечем най-доброто от всяка епоха.

Вие използвате ли някои  от продуктите, които предлагате, за да може с лични наблюдения да дадете най-правилния съвет на клиентите от какво имат нужда?

  • Да, аз използвам шампоана за коса, тъй като повечето мъже имаме мазна коса, а хумата има изсушаващо действие. Освен това хумата помага и при акне на лицето и гърба.

Благодаря ви за интервюто и успех на фестивала!

К. Герчева, Май 2012

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 228 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!