Стил » декорация ястия, Стил на хранене

„Карвинг“ на кренвирши

публикувано от:  на юли 12, 2012 няма коментари

"Карвинг" на кренвирши

За любителите на кренвирши, предлагаме идеи за разнообразно декориране. „Карвинг“ на кренвирши е малко силно казано, защото не може да се сравнява деликатното обработване на плодове и зеленчуци за постигане на красиви скулптури, но все пак техниката е една и съща. С нож се правят фигурки в повърхността под различен ъгъл и на различна дълбочина, прави, вълнообразни или зигзагообразни линии според въображението. Когато се изпекат тези процепи се на мястото на срязванията кренвиршите се разтварят и се получават интересни, обемни фигури.

"Карвинг" на кренвирши

Автор: Й. Богомилова ©

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 616 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!



Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!