Стил » декорация ястия, рецепти, Стил на хранене

Руло „Вълче сърце“

публикувано от:  на август 15, 2013 няма коментари

местно руло Вълче сърце

Руло „Вълче сърце“ е интересна идея за местно руло.  Рулото беше измислено за партито „Индиански вожд“ . Каймата за рулото може да се смеси с най-различни продукти според вкуса. Аз сложих настъргани моркови, нарязани черни маслини. Подправките са кимион и магданоз.  Към каймата се добавя едно яйце за да се стегнат продуктите. В сърцевината на рулото  „Вълче сърце“ има сърце от луканка. Сърцето се прави, като цялото парче луканка се отрязва косо в единия край. След това се срязва напряко на две половини и те се наместват в скосения край във формата на сърце.  Закрепват се със шишче за да се фиксират. Обвиват се в приготвената кайма и се оформя руло, което се изпича във фурната. Когато се нареже  се получават филии от рулото със сърце вътре. Хубаво е малко да изстине рулото преди да се нареже, за да успее да се стегне и да не се рони.

Авторски материал: Й. Богомилова

Моля не копирай!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 353 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


Свързани статии:

  1. Юбилей "Вожд на племето" | Светът на изненадите

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!