Яркото червило може да изиграе лоша шега
Яркото червило може да изиграе лоша шега

Понякога жените допускат грешки, които нервират, дразнят мъжете, а това става причина за създаване на некомфортни ситуации. Той има дразнещи навици, но ние също. Ето, кои са най-често правените грешки:

Много фон дьо тен

Многото фон дьо тен, тониран крем, коректор и пудра, които използваме ежедневно, за да изглеждаме перфектно, са твърде забележими и често отвратителни на допир. Бъдете естествена и използвайте съвсем лек фон дьо тен и коректор, само в случай на проблемна кожа.

Голямо количество спирала

Наистина е трудно да си сложите спирала без да създадете илюзията за „паешки крачета“. Не си слагайте кукленски мигли, използвайте удължаваща спирала и пестете количеството, което използвате.

Прекалено парфюм

Често срещан женски навик – харесваме аромата дотолкова, че прекаляваме с него. Но почти винаги прекаляваме, което предизвиква раздразнение в повечето мъже. Така, че ако харесвате парфюмите и ги използвате често не правете повече от три впръсквания, а в случай, че предпочитате тоалетна вода четири впръсквания са напълно достатъчни.

Груба кожа

Ако ви липсва време и използвате старата самобръсначка за по-бързо, то знайте, че е най-добре да го правите вечер, защото нощем краката се подуват и на сутринта може да пропуснете косъмчета. Не пропускайте и да сменяте постоянно самобръсначката, за да е по-хигиенично.

Суха кожа

Това дразни и нас самите, да не говорим за противоположния пол. Сухата, ръбата кожа е неприятна за галене, затова винаги използвайте богато овлажняващ лосион непосредствено след душ.

Оранжев тен

На мода е бронзово сияние по кожата, но много от нас прекаляват с автобронзантите и накрая се оказват оранжеви. Затова, когато избирате вземете някой, който е само с тон по-тъмен от естествения ви цвят.

Лепкави устни

Обожаваме стъкленият ефект върху устните, но за да го постигнем ги правим извънредно лепкави, което вярвайте непременно ще се забележи от мъжете. Затова използвайте лек глос, който няма да направи устните ви лепкави.

Заплетената коса

В моменти на страст, а и не само тогава повечето мъже обичат да прокарват ръце през дългата ви коса, но ако тя е заплетена някак си, моментът се губи.

Прекалено опушен грим

Опушеният грим се смята за завършек на всяка лъскава визия. Но тежките, тъмни сенки, са крайно неподходящи и резултата е неочакван. Деликатният и лек опушен грим е много по-подходящ.

Дръзкото червило

Прекалено яркото червило, когато сте на среща, е проява на безвкусица, и също така е една от грешките, които дразнят мъжете. Ще бъде доста странно, когато ви целуне. Ако го направи, може да заприлича на клоун заради него и повярвайте той го осъзнава. В такива моменти неутралното розово червило е най-добрият ви шанс да получите целувка.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 621 пъти