Стил » Изкуство, литература

Езикови преводи от български на английски език от Webselo.com

публикувано от:  на март 2, 2016 няма коментари
Езикови преводи от български на английски език от Webselo.com

Езикови преводи от български на английски език от Webselo.com

Ние от Webselo.com вярваме, че качественият езиков превод е от съществено значение при общуване в международна среда. Неслучайно полагаме огромни усилия и се развиваме непрекъснато, следвайки най-новите методики и добрите практики в преводаческия бранш.

Например, при преводът на юридически документи, колкото и добри да са нашите преводачи, ангажираме допълнително доверени юристи, за да предадем възможно най-точно съдържание, да не се изгуби смисъла преди / след нито една запетая.

Същото би сторил всеки отговорен онлайн преводач.

Чели ли сте историята за запетаята, която убила човека? Ето какво гласи тя, съвсем накратко: един монарх заповядал на своя писар следното за осъден човек: “Да живее, не да умре”! Но той не я разбрал и записал следното: “Да живее не, да умре!” И тъй човекът бил обезглавен.

Нали не желаете с вас да се случи същото, например в бизнеса – да изгубите позиции само заради изгубване в лабиринтите на превода?

И още нещо – нашият екип е съставен от писатели, филолози, инженери, естествено и преводачи. Но това, което свързва всички нас, е писането. Обожаваме да пишем, което следователно означава, че обожаваме и да четем, да се усъвършенстваме. Неслучайно дори във фирмения ни уебсайт можете да прочетете проза, поезия, есета, експресии, преводи на любими наши речи, преводи на песни, както и преводи на стихотворения. Защото писането и превеждането е наша страст.

Рекламни и SEO текстове

Всеки сериозен бизнес се нуждае от успешно представяне в интернет пространството. А как може да стане това ли? Естествено, чрез съдържание. Но кой да го разработи и как да бъда форматирано то, какви ключови думи да бъдат търсени?

Ако бизнесът ви е фокусиран в продажбата на нишов продукт, тогава е абсолютно задължително проучването на ключови думи, за да “литнете” напред в позиционирането на търсачката. И това можем да сторим за вас.

В случай че сте заинтересовани и от езикови преводи от английски на български, както и от / на немски, френски, руски, норвежки, испански, италиански и други езици, свържете се с нас. За екипа ни ще бъде привилегия да ви помогнем с превода!

Благодарим ви за вниманието!!!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 135 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!