Езикови преводи от български на английски език от Webselo.com
Езикови преводи от български на английски език от Webselo.com

Ние от Webselo.com вярваме, че качественият езиков превод е от съществено значение при общуване в международна среда. Неслучайно полагаме огромни усилия и се развиваме непрекъснато, следвайки най-новите методики и добрите практики в преводаческия бранш.

Например, при преводът на юридически документи, колкото и добри да са нашите преводачи, ангажираме допълнително доверени юристи, за да предадем възможно най-точно съдържание, да не се изгуби смисъла преди / след нито една запетая.

Същото би сторил всеки отговорен онлайн преводач.

Чели ли сте историята за запетаята, която убила човека? Ето какво гласи тя, съвсем накратко: един монарх заповядал на своя писар следното за осъден човек: “Да живее, не да умре”! Но той не я разбрал и записал следното: “Да живее не, да умре!” И тъй човекът бил обезглавен.

Нали не желаете с вас да се случи същото, например в бизнеса – да изгубите позиции само заради изгубване в лабиринтите на превода?

И още нещо – нашият екип е съставен от писатели, филолози, инженери, естествено и преводачи. Но това, което свързва всички нас, е писането. Обожаваме да пишем, което следователно означава, че обожаваме и да четем, да се усъвършенстваме. Неслучайно дори във фирмения ни уебсайт можете да прочетете проза, поезия, есета, експресии, преводи на любими наши речи, преводи на песни, както и преводи на стихотворения. Защото писането и превеждането е наша страст.

Рекламни и SEO текстове

Всеки сериозен бизнес се нуждае от успешно представяне в интернет пространството. А как може да стане това ли? Естествено, чрез съдържание. Но кой да го разработи и как да бъда форматирано то, какви ключови думи да бъдат търсени?

Ако бизнесът ви е фокусиран в продажбата на нишов продукт, тогава е абсолютно задължително проучването на ключови думи, за да “литнете” напред в позиционирането на търсачката. И това можем да сторим за вас.

В случай че сте заинтересовани и от езикови преводи от английски на български, както и от / на немски, френски, руски, норвежки, испански, италиански и други езици, свържете се с нас. За екипа ни ще бъде привилегия да ви помогнем с превода!

Благодарим ви за вниманието!!!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 156 пъти