2018 година на кучетоПатронът на годината трябва да хареса всичко, за да можем да разчитаме на щедри дарове от жълтото земно куче. Кучетата обичат и ценят дома, това е може би една от най-забележителните характеристики на знака. Животното е свързано с къщата, с чистота, уюта, и затова домът в навечерието на празника трябва да блести с чистота, да излъчва комфорт. Затова непременно отделете достатъчно време за да почистите добре дома и да го украсите подобаващо. На първо място, трябва да обърнете внимание на текстила, може би е време да го промените? Ако в навечерието на Новата година такова решение е взето, то е по-добре да спрете избора си на жълто-кафяви нюанси. Този избор не само ще зарадва кучето, но топлите цветове в интериора ще донесат комфорт и уют във всяка стая.

 Новогодишен интериор 2018 година


Не пренебрегвайте декоративната част от празничната трансформация на дома си. За да го украсите, можете да използвате снежинки, свежи иглолистни клонки , малки фигури на кучета. Кучето трябва да вижда и усеща, че е желано и приветствано в този дом. За да не плашите кучето,  не използвайте в интериора твърде лъскави детайли, защото то е скромно животно. Също така по разбираеми причини трябва да бъдат изключени фигурки и изображения на котки и техните диви роднини, включително под формата на отпечатъци върху текстила.
Нова година  не може без коледно дърво, но не го претрупвайте с украса. Украсете го семпло, елегантно и със стил.

Празничната маса за посрещане на  Нова година 2018

 Също толкова важен етап в подготовката на Новата година е приготвяне на празничната трапеза. При избора на покривка трябва да се предпочитат цветовете на годината: жълто, златисто, бежово и други варианти на съответната гама. За да предадете елегантност на предстоящия празник, можете да използвате салфетки, предварително декорирани с метални пръстени. На масата трябва да има красиви съдове, чаши, и  прибори за хранене. Като декоративни елементи използвайте атрибутите на Нова година: свещи, шишарки и клонки.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 52 пъти