Стил » съдове за хранене, традициите по света

Майстор бъчвар

публикувано от:  на ноември 10, 2010 няма коментари

Отшумява ли вече този занаят? Днес има модерни съдове в които съхраняваме продуктите или ги слагаме да ферментират. Но друг е вкусът на продуктите, съхранявани в дървени съдове. Различните марки напитки по света, често имат специфичен вкус заради съда в който са отлежавали.
Правите ли си вино за домашната трапеза в майсторски направено буре?
Тази година есента е топла. Време е да се слага зелето, но май ще стане твърде бързо и бързо ще трябва да се консумира.
В какви съдове слагате зелето и изобщо занимавате ли се с това?

Майстор бъчварМайстор бъчваркаче за кисело зелеведро, дървени съдовебуре, бъчваработилница, ателие

Майстор бъчвар
Майстор Бъчвар, с. Ванково

Фотографии: Р. Китанова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 1 115 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети: , , , , ,

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!



Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!