Толкова е модно и така добре се котират темите за секс, за съвети как, кое в тази доскоро зона табу. Но това подобрява ли нещата?Ако има подобрили живота си от такива темички нека го споделят….
Секса е най-естественото нещо между мъжа и жената. Това, което го прави мръсно е човешката слабост, изкристализирала под формата на злоба, завист, комплекси, гняв, омраза и т.н във всичките й проявления.
На мъжа и жената не им е нужно да им се казва как да се любят. Точно тяхната непорочност и любопитство един към друг ще събуди страста и чувствителността им. Но трябва да се учат как да се обичат, как да бъдат търпеливи, внимателни и отстъпчиви пред другия. Всичката взаимност и нежност ще доведе останалото.
Ние уж по-висшите същества принизяваме това хармонично и съвършено отношение, и отгоре на това го наричаме животинско…да ама не
Никой не учи птиците как да се любят или котките нито пък кое да е друго живо същество. Но често ставаме свидетели на техните любовни трели, ухажвания, ласки, стенания и благодарност след това.

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 251 пъти