Всяко момиче си мечтае да бъде принцеса, дори за един ден, дори за една нощ. Хубаво е да се докосне до разкоша поне за миг, усещането е зареждащо и вдъхновяващо. Но…копнеейки това да се случи само веднъж, пропуска възможността да го изпитва винаги.

Принцеса Пепеляшка

Идеята за принцесата е идеализирана, извадена извън контекста…Само блясъка и разкоша, без трудностите, които една принцеса има в действителност.

Усещането за финес, разкош и благородство винаги може да е с теб.

Красивите дрехи лесно създават блясък и разкош, но той е временен.

Затова ти поднасям трите лешника на Пепеляшка. Отвори ги внимателно и в тях ще намериш най-невероятните, приказни рокли.

Счупи първия лешник!
От него ще заблести прекрасна дреха, от фина материя. Това са всички качества, които ще ти донесат външна красота:

  • Грация и финес – стойката, позите, всяко движение, жест, изразяване трябва да бъдат красиви и изтънчени.
  • Познаване на личната красота – Усети своята лична красота и я излъчвай!
  • Здраве – Цени здравето си и го съхранявай! Спортувай и се храни добри за здравето си храни и напитки. Приложи на практика в живота си всички идеи, които знаеш за здравословен живот.

Счупи втория лешник!

От него ще излезе бляскава дреха. Това са всички умения и мъдрост, които ще те направят успяла и забележителна жена.

  • Усет, прозорливост, концентрация, енергичност, предвидливост, далновидност, сръчност – Довери се на интуицията си, усещай нещата. Тренирай да бъдеш концентрирана и да не се разпиляваш. Бъди далновидна, предвиждай, използвай цялото си познание и сетивност. Подреждай приоритетите си.
  • Воля, дисциплина, упоритост. Упорито и твърдо се бори за всяка мечта.
  • Перфекционизъм, баланс, умереност. Стреми се към съвършенството, но осъзнай, че то е недостижимо. Намери оптималния начин за всяко нещо да бъде максимално добро, с минимални усилия.

Счупи третия лешник!
В него ще намериш най-незримо красивата рокля. Дрехата на твоята прекрасна душа. Тя е изтъкана от:

  • Деликатност, разбиране, внимание, толерантност. Проявявай деликатност и разбиране към хора, животни, предмети и явления. Усещай, какво е най-доброто за всеки случай.
  • Съпричастност, милост, любов. Остави сърцето си да почувства всяка емоция, погрижи се за всеки, помоли за помощ. Но не забравяй и за себе си. Не допускай сърцето ти да бъде разбито от огорчения, гняв и обиди. Само здравото сърце, ще може да оказва грижа на другите.
  • Благодарност, прошка и усмивка.Всяко добро нещо, трябва да получи благодарност, всяко лошо – прошка. А усмивката е най-невероятното бижу, с което можеш да украсиш света.


Вече каквато и рокля да облечеш на бала, с нея ще бъдеш забележителна. И независимо коя е кралицата на бала, ти ще бъдеш истинската принцеса, облечена с добродетелите, които ще радват теб, околните и ще правят света по-красив!

С любов!
Твоята фея-кръстница…

©2017г. utro.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==