Утро има Рожден Ден.
Всъщност има рожден месец… Всъщност за Утро всеки ден е рожден ден. Всеки ден Утрото се ражда.
За Утро всеки ден е празник, всеки ден има нови събития, научаваме нови неща, хрумват нови идеи.
Идеята проблесна в края на миналото лято и веднага започнахме да го създаваме, до края на ноември вече беше действащ сайт, някъде по Коледа официално влезе в ритъм. Не е ли странно съвпадението, че по това време на годината са всички светли празници? От езическите празници във възхвала на Слънцето и възраждащата се природа до най-светлия от тях – Рождество.
И тези празници преливат от началото на декември до януари и преливат в пролетните.
Така и Утро ще празнува. Няма да има определена дата. Просто ще отбележим в един дълъг празничен период Първата годинка на нашето Утро.
Както всяко същество, то невинно се усмихваше през тази година, вярвайки във вълшебствата и доброто. Проходи и каза първите си думички.
С безкрайно любопитство искаше всичко да знае и до всичко да се докосне. Осъзна, че познанието е безкрайно и не може да се обхване и колкото повече знае, толкова повече ще остава да учи. Но Утро е едно умничко дете, то ще трябва мъдро да решава, коя част от познанието е наистина полезна за неговите приятели.
Защото истинската мъдрост е тази, която помага да се живее щастливо и пълноценно.
Радваме се че броя на приятелите на Утро се увеличава непрекъснато. Утро е щастливо, когато може да зарадва, помогне и бъде полезно.
Хубава новина е и за голямото събитие: Мъничкия ни екип успя да се събере на по чаша гореща напитка.
Това е само началото на едно усмихнато пробуждане.
През новата година ще има не само нови и интересни неща в Утро, но и много реални събития. Защото идеята на пробуждането е не само да се взираме в мониторите, но и да излезем навън, да се срещаме, да се забавляваме и да си помагаме.
Надяваме се догодина по това време да направим едно голямо празнично парти със всички пробудили се …

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==