Мъж се е промъкнал в зона за сигурност, за да дари с целувка за довиждане любимата жена. Целувка затвори летище Нюарк, Ню Джърси за часове и отложи полетите на хиляди пътници, предаде Ройтерс. Мъжът се е промъкнал в зона за сигурност, за да дари с целувка за довиждане любимата жена.
Инцидентът е станал в първите дни на януари.
На видеозаписа от камерите се вижда  как служител от охраната на летището е напуснал поста си, малко преди мъжът да влезе в охраняемата зона.
*************************************************************
За пети пореден път Пловдив ще е домакин през 2010 година на националния фотоконкурс „Най-сладката целувка“. В него фотографи от всички възрасти изпращат запечатаните на лента целувки, които след това се оценяват от специално жури. Сред оценяващите са представител на отдел „Култура“ в община Пловдив, изявени български фотографи и представители на медиите. През 2009 година участниците в конкурса бяха повече от 80 души, а в проведения през месец август фотоконкурс на тема „Целувка срещу кризата“ бяха изпратени над 70 снимки.

През 2010 година фотоконкурсът „Най-сладката целувка“ ще бъде популяризиран и в София, но основното домакинство си остава на Пловдив като традиционно културно събитие за града, подкрепяно от РИОКОЗ, младежката организация на Българския червен кръст, цифрово фото „Окото“, хотел „Лайпциг“ и Културен център „Тракарт“.

Стартът на фотоконкурса ще бъде обявен на 7 януари, а награждаването на отличените снимки ще е навръх 14 февруари – Деня на влюбените, от 20 часа в „Замъка Ескалибур“. http://www.news4000.bg

Галерия с виртуални рози за любимата
Невероятни любовни картички


анимирани, романтични картинки

с приказен костюм за специалния ден

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==