Начало » Идеи за туризъм

Кои хотели с отстъпка са подходящи за вас

Публикувано от:  на февруари 14, 2016 Няма коментари
Кои хотели с отстъпка са подходящи за вас

Кои хотели с отстъпка са подходящи за вас

Когато имате вече определен период, в който ще излизате в отпуска, може да отделите време, за да резервирате хотел, който да отговаря на вашите желания и критерии, още повече че тогава имате възможност да се възползвате от резервациите в хотели с отстъпка. По принцип, колкото по-скоро направите това, от толкова по-голямо намаление ще може да се възползвате, благодарение на ранното резервиране. Друга причина да направите това по-навреме е, че при наближаването особено на лятната и на новогодишната отпуска, офертите стават по-ограничени и цените са по-завишени.

Първото и най-важно нещо е да знаете дестинацията, която искате да посетите. В нашата страна има невероятни места и невероятни оферти, от които може да се възползвате. Когато сте наясно къде искате да прекарате своята почивка, за да се възползвате от хотели с отстъпка, трябва да прецените и от кои неща сте склонни да се откажете като лукс, и от кои не. Така ще ви бъде по-лесно да направите избор, защото ще съкратите обсега на търсене.

Например, има хотели, които са с пет звезди, но дори и тази цена може да се окаже прекалена за вас. А и ако не ви е толкова нужно да имате на няколко крачки на разположение спа процедури и други подобни глезотийки, то пак може да си прекарате съвсем приятно и в хотел с три и две звезди.

Понякога човек има нужда просто от тихо, спокойно и комфортно местенце, където да събере мислите си, да възстанови изгубената енергия от прекаления стрес в работата. Ако това е нещото, от което имате потребност, то хотел с три звезди ще ви свърши чудесна работа, тъй като според изискванията за предлагани услуги в такъв хотел, вие ще получите всички екстри, които реално са ви най-необходими. А това са – наличието на асансьор, минибар, телевизор, телефон, аксесоари за банята и стаите, румсървис, пране, гладене, повикване на такси, химическо чистене и още някои по-дребни услуги.

А и често такъв тип хотели с отстъпка не са чак толкова големи като сгради, затова няма и да се разминавате и блъскате с голям брой други туристи, закуските и вечерите ще преминават спокойно, няма да има излишна шумотевица и реално вие ще получите точно почивката от която се нуждаете.

Ако пък може да си позволите да се насладите на предлагания лукс, или пък нямате нещо против да има и малко повече шум и веселие около вас, то може да решите да се възползвате от офертите на някой петзвезден хотел. Там вече може да се поглезите със солариум, сауна, игрища за различни индивидуални и отборни игри, козметичен и фризьорски салон, масаж и разбира се двадесет и четири часов румсървиз.

Ако се готвите за почивка през активния летен сезон, то още от зимата може да започнете с търсенето на желания от вас хотел, тъй като офертите започват да ви заливат още от толкова рано. А и нещата вече са толкова лесно – може да направите самостоятелно своята резервация, без дори да ползвате телефон, още по-малко туристическа агенция. Просто трябва да разгледате внимателно хотелите с отстъпка,  намиращи се на мястото, което сте се спрели за почивка и да направите своя избор.

Автор: Лилия Димитрова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.
   
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


Вашият коментар:

Днес:

Вчера
Днес
Утре
История
Спомените
Традициите
Добрите новини
Добро утро
Календар
Празници
Сезонът
Грижа за природата
Мечтите
  Стил:

Декорация
Домът
Здравето
Изкуство
Мода
Общуването
Празниците
Сладкиши
Стил на хранене
Традициите по света
Хоби
  Тайни:

Вечните истини
Вярата
Заблуди и табута
Здравето
Любовта
Мъдростта на вековете
Общуването
През ключалката
Проблясъци
Пътят
Символите
Сънища
Тълкуване
Щастието
  Забава:

Джаджи
Загадки
Игри
Ин и Ян
Картинки
Клипчета
Креатив
Любопитно
Настроение
Оптични илюзии
Природа
Раз-два
Смях
Сръчковци
Тестове
Шоу
       Игри
Галерия
Астро
Картички
Късметчета
Пътеписи
Справочник
Сънища
Времето
Форум
Чат
Контакти
За нас
Заедно
Реклама
Copyright © 2010 Сайт за туризъм, © Utro.bg 2009 - Всички права запазени.