Забава » истински случки

Необичайно болнично заведение за храна

публикувано от:  на септември 6, 2014 няма коментари

Ролеви игриКой е луд да обича болнична храна? Но пък много хора обичат да се хранят на необичайно място. Това необичайно заведение в медицински стил е странно, малко зловещо и каращо пациентите, пардон клиентите да изпитват тръпки на страх. Така заедно с храната получават и доза адреналин.

Ако нямате нищо против, експериментите и искате  запомнящо се посещение в ресторант  Riga Hospitalis,   е ресторанта за вас. Тук храната се консумира с  хирургически инструменти и сервитьорките са с медицински престилки, като медицински сестри. Мебелите също са в болничен стил. Храната изглежда странно, дано да е здравословна, щом услугите са здравни. Дошли тук доброволно, ако все пак протестирате срещу нещо, ще ви се сложи усмирителна риза и храната ще ви бъде дадена принудително.

И това не е всичко, ако вместо в операционната зала предпочитате стоматологичен преглед, заповядайте на втория етаж.

За съжаление, местните власти затворили този интересен и необичаен ресторант Hospitalis. Проявили неразбиране и заявили, че имотът не отговаря на нужните здравни стандарти. Истината е, че основната причина за затварянето на ресторанта е страхът на консервативни латвийците, от толкова авангарден стил. Или просто не обичат болнична храна.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!