Забава » тестове

Кафето издава характера

публикувано от:  на март 4, 2010 4 коментара

Какво кафе обичате да пиете – домашно, турско кафе, със захар или без, еспресо или капучино, с мляко или без мляко?
Според учените, изборът на кафе недвусмислено издава характера.
Заключенията обаче са различни, когато става въпрос за пола.
Така на пример мъжете, които обичат еспресо, са педанти, а жените със същите навици са доминиращи личности.

Обърнете внимание какво кафе пие партньорът ви сутринта и така може би ще научите нещо което все още не знаете за него.

Какво кафе пие той?

– Ако той пие късо еспресо, сигурно е амбициозен, педант, зубрач и на първо място стои работата му. Той е бърз, както и кафето му, обича всичко да е на време и с презрение се отнася към закъснението. Към дамата си е нежен, но има моменти, в които е по-добре да не сте пред очите му.

– Мъжът, който пие дълго кафе, е безупречно облечен, никъде не ходи без часовник и чадър, възпитан е и знае какво иска. В любовните отношения той е непредсказуем и забавен и никога не ви идва вповече компанията му. Въпреки това заглежда други жени, затова ще трябва да сте много търпеливи, ако искате да закрепите връзката си.

– Мъжът, който пие капучино, е непоправим романтик, нежен и внимателен. Той е това, за което мечтае жената. Провокативен е и е запазил детето в себе си. Този тип мъже обаче много леко внася безпокойствие в женското сърце и не е добър избор, ако искате вечна любов.

– Ако той пие кафе с мляко, без съмнение е меланхолик, с намалено ниво на тестостерон. Нежен и чувствен, той непрекъснато търси сродната си душа. Понякога обаче е прекалено пасивен, няма инициатива, затова и много от дамите го смятат за скучен.

– Кафето с алкохол разкрива художествената натура при мъжете. Такъв мъж е оригинален, с изтънчен вкус, естет с открит поглед към живота. Много често обаче има тежък характер, променливо настроение и не е леко да му се угоди.

– Що се отнася до мъжете, които не пият кафе, учените твърдят, че е най-добре да бъдат избягвани. Много често те са песимисти, винаги друг им е виновен и техният свят е черно-сив.

Какво кафе пие тя?

– Ако жената пие късо кафе без захар, вероятността да сте попаднали на предател е голяма. За нея кариерата и успехът са първостепенни. Бавно, но сигурно ще превзема контрол във връзката ви и ще е доминираща, независимо от това дали ви харесва или не. Ще иска от вас да се променяте и приспособявате към нейните планове. Ако изоставате и не можете да следите нейния ритъм, ще ви захвърли като стари обувки и ще ви сложи етикет на неудачник.

– Ако пие дълго еспресо или турско кафе, трябва да сте наясно, че сте на сигурно място – тя никога няма да ви тормози. Нежна е, обича голямо семейство и дома. Въпреки че с такава жена понякога може да ви е скучно, това няма да ви пречи, защото е невъзможно да не я обичаш. Ще бъдете щастлив, доволен и обичан мъж.

– Ако пие кафе с мляко, бъдете сигурни, че тя робува на детството си. Тя е мечтателка, живее в своя малък приказен свят и не трябва да я събуждате. Ако искате да прекарате живота си със затворени очи, без да обръщате внимание на проблемите, тя е идеална за вас.

– Жената, която пие турско кафе със захар, е стабилна и смирена. Почти няма да я видите да крещи и изпада в истерии, но затова и на всички останали полета е сравнително студена. При нея има ред. Ако искате от нея да бъде страстна, значи сте сгрешили жената. Тя не показва чувствата си в никакви ситуации и най-често й отговаря доминантен мъж, който да я води в живота й.

– Ако жената не пие кафе, значи е страдала от липса на любов и непрекъснато иска нови доказателства за привързаност. Често е нещастна и много трудно може да бъде развеселена, казват учените.

bgnes.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети: ,

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 1. Павлин Котов says on: 9 октомври 2010 at 13:15

  Едно скромно питане,като не се открих никъде!-Често пия нес каффе,но с две,три капки ром,става още по добре!Красивите жени обичам,но като ги срещна,трудно думичките изричам!-Какъв съм елемент,или от някакъв друг компонент?Моля Ви това ми кажете,ако е нужно навсякъде го разгласете!Търся сродна душа,макар че и в къщи имам една!Обичам домашния уют,когато съм на път!Хармония усещам от жена,когато видя че и е гол гърба!И да не Ви затрудня,че почнах с глупости да Ви пълня ума,ще попитам сега,с какво каффе е най-добре да продължа?–Но ако Ви затруднявам и на отговор не държа!:D

 2. io says on: 9 октомври 2010 at 15:37

  Ирландско кафе – Tullamore Dew в голяма стъклена чаша, съчетано с горещо, силно черно кафе и бита сметана. Пие се в приятна компания с дама.

 3. бръм says on: 17 март 2011 at 12:18

  а жените защо нямат право да пият кафето си с алкохол 😀

 4. Богомилова says on: 19 март 2011 at 10:06

  Имат. Но после стават много откровени с мъжете…


Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!