Младо семейство имат проблеми и не успяват да си направят детеМладо семейство имат проблеми и не успяват да си направят дете. След няколко години опити, решили, че трябва да направят нещо нестандартно. След дълги размисли, решили жената да преспи с друг мъж, при условието, че и двамата ще изберат, кой да бъде той. Качили се на един влак, резервирали купе в спалния вагон и се заседели във вагон ресторанта. След няколко минути се появил един страшен пич, нагласен, с прическа, изискани дрехи и т.н. И двамата решили, че тоя ще бъде техния избраник.
Мъжът отишъл при непознатия и уж тайничко му посочил жена си:
– Пич, искаш ли да правиш секс с тази мацка за 100 кинта?
– Ами, защо пък не, ама няма къде.
– Има, има. Не се притеснявай, аз ще те уредя.
След 30 минути пичът се връща и казва, че мацката е била страхотна, а сексът вълшебен. Само, че мъжът се замислил „Ами, ако пък не стане от един път?“ и решил да предложи на онзи:
– А, какво ще кажеш, след като си толкова доволен, срещу още 100 лв. да те уредя за още веднъж?
– Екстра, нямам против.
След 30 минути, нещата се повторили. Пичът пак бил супер щастлив от преживяното, а мъжът продължавал да се притеснява, дали от два пъти ще стане работата. Мислел си, как той пробвал толкова години, пък сега само от два пъти … и решил пак да попита:
– А, какво ще кажеш и за трети път? Този път ще е даже само за 50 лв.
– О-о за 50 лв. със сигурност. Давай пак.
Нови 30 мин., нашият човек вече пред нервна криза „Ами, ако и от три пъти не стане?“. И онзи само като се появил и веднага го подхванал:
– Пич, хайде и четвърти път, този път даже без пари ще те уредя.
– А, не, не става.
– Що бе човек, дай само още веднъж, какво толкова?
– Не мога човек, разбери ме, свършиха ми през презервативите!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!