Кражбата е човешко деяние. Животните се съобразяват от свои си правила. За тях до което може да се докопаш си е твое. Те също си определят територии и натрапника нарушил границите бива наказван или пък, ако е по силен става новия собственик на терена. Закона на джунглата….
Ако някое животно ни открадне нещо го съдим, тежко, а всъщност ние също навлизаме в територята на безброй животински видове. При това не само за да се нахраним, а тотално унищожаваме домовете им, източниците на храна и вода. Е кой е грабителя тогава? Струва си да се замислим, но нека се и позабавляваме с хванатите в крачка нарушители.


fox
Лисица се оказа виновникът за изчезването на 120 обувки от къщите в германско градче.Жителите на Фьорен се оплаквали, че през нощта някой краде оставени пред входната врата на къщите им обувки, но така и не успели да открият виновника. Мистерията била разкрита от горски стражар.50-годишният Ролф Вилерщайд открил солидна колекция от гуменки, джапанки и всякакви други модели обувки в лисича хралупа.Всяка от тях била перфорирана от ситните зъби на животното, съобщава германският вестник „Шпигел“.
Горският предполага, че лисицата ги е използвала, за да си играят малките й с тях.
Собственикът на земята, където била въпросната лисича дупка, казва, че са извадили от нея 86 обувки. Други 32 открили разхвърляни наоколо. В колекцията имало 13 чифта.
Рудолф Райхсграф фон Кеселщат подредил „находките“ в дома си и поканил жителите на Фьорен да разпознаят всеки своите обувки. Той посъветвал хората да ги прибират нощно време, защото лисицата не била хваната.


FunnyFunny Videos

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!