Днес » Bulgaria On Air

Бизнесът на Бергер – документална поредица в ефира на България он ер

публикувано от:  на януари 9, 2012 няма коментари
Роланд Бергер

Роланд Бергер

Един от най-изтъкнатите бизнес консултанти в света – Роланд Бергер в ефира на телевизия България он ер.

От 9 януари, понеделник, от 21.00 и 23.00 часа, телевизия България он ер започва излъчването на документалната поредица „Бизнесът на Бергер”. Един от най-изтъкнатите бизнес консултанти в света се среща с личностите, които обикновено наричаме „мотори” на икономиката, развитието и успеха.
Роланд Бергер се интересува от най-важния въпрос: „Какво движи напред този свят?” и получава отговорите: В Киото, той се среща с Казуо Инамори – основател и собственик на един от най-големите световни концерни, а още и монах, който комбинира традиционните Дзен практики с високите технологии. В Бразилия, Бергер посещава онези, които олицетворяват надеждите на страната за продължително икономическо развитие. В Германия, Роланд Бергер посещава автомобилната фабрика на Порше, отива в Пощенската служба и се среща с шампионите от Байерн Мюнхен. Срещата в Китай е с Танг Ванксин, един от най-богатите хора в Азия, който започва с малко експресно фото. Обект на интереса на Бергер във Финландия е Йорма Олилла, основателят на Nokia. Във Франция, Бергер се среща с изпълнителните директори на Hermès и Renault. Полша го интригува чрез Ванда Рападжинска, развила Agora – една от най-престижните медийни корпорации в страната. В Съединените щати Роланд Бергер задава своите въпроси на главния инвестиционен стратег на Goldman Sachs и на Ричард Парсън, изпълнителен директор на Time Warner. Отново в Германия, „Бизнесът на Бергер” се среща с поредица от успели местни представители на бизнеса.

От 9 януари, понеделник, от 21.00 и 23.00 часа, само по телевизия България он ер – документалната поредица „Бизнесът на Бергер”.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!