Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 1.02.2015 год.

публикувано от:  на януари 27, 2015 няма коментари
„За добро или лошо“

„За добро или лошо“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 1.02.2015 год., неделя.

 От 12:30 часа започва „Щастливият Гилмор“ („Happy Gilmore“). Една забавна комедия с Адам Сандлър, който се преквалифицира от хокеен състезател в голфиграч. Той трябва да помогне на баба си да запази своята къща, която е взета от данъчните.

От 14:15 часа може да гледате филма „За добро или лошо“ („For Better or for Worse“). Романтична комедия, в която бизнесът на Уенди е да организира сватбени тържества, но Марко става неин съсед и отваря адвокатска кантора за бракоразводни дела.

„Просто секс“

„Просто секс“

От 20:00 часа Нова тв ще излъчва филма „Просто секс“ („No Strings Attached“). Отново една романтична комедия, в която участие вземат Натали Портман и Аштън Кътчър. Те трябва да решат дали в тяхната физическа връзка да се намесят и романтични чувства.

От 22:10 часа ще се излъчва късния вечерен филм: „Нито дума“ („Don`t say a word“). Криминален трилър с участието на Британи Мърфи, Шон Бийн, Оливър Плат, Фамке Янсен, Майкъл Дъглас. Похитители отвличат дъщерята на д-p Нейтaн Кoнpaд (в ролята – Мaйкъл Дъглac) и той трябва да направи всичко което може за да се справи с тях и да успее да върне своето дете.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще можете и да видите трейлърите към съответните филми.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!