Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=2.0.0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Филмите по Нова тв на 07.02.2015 год. | Справочник
Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 07.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 4, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 07.02.2015 год., събота.

„Закони на привличането“

„Закони на привличането“

От 13:00 часа ще може да гледате филма „Закони на привличането“ („Laws of Attraction“). Това е една романтична комедия, а в една от главните роли ще видим Пиърс Броснан. Ще му партнира Джулиан Мур. Двамата играят адвокати по бракоразводни дела, които след една пиянска вечер се женят на шега.

От 14:45 часа ще може да гледате и следващия филм в програмата на Нова тв: „Американско сватбено одеяло“ („How to Make an American Quilt“). Това е романтична драма, в която Уинона Райдър ще трябва да избира между отговорността и мимолетните желания или доверието и страстта. Партнират и актрисите носителки на „Оскар“ Елън Бърстин и Ан Банкрофт.

От 20:00 часа ще може да гледате трета част от сагата за малките кученца: „Бевърли Хилс Чихуахуа 3″ („Beverly Hills Chihuahua 3 : Viva La Fiesta!“). Веселите моменти няма да имат край, този път Папи и компания се намират в кучешки СПА център.

„Тримата мускетари“

„Тримата мускетари“

От 21:45 часа следва късният вечерен филм. Насладете се на приключенията на Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд, Оливър Плат, Тим Къри, Ребека де Морни във филма „Тримата мускетари“ („The Three Musketeers“). Това е един нов прочит на известния роман на Александър Дюма.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!