Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 10.02.2016 год., неделя

публикувано от:  на януари 6, 2016 няма коментари
Робърт Редфорд и Брат Пит в „Шпионски игри“ („Spy Game“)

Робърт Редфорд и Брат Пит в „Шпионски игри“ („Spy Game“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 10.02.2016 год., неделя.

От 12:30 часа ще може да гледате филма „Принц Смотльо“ („Geek Charming“). Това е една романтична комедия за отношенията в училище между учениците. Красавицата Дилън Шонфилд май започва да харесва срамежливица и избягван от всички Джош Росън.

От 14:30 ще може да гледате филма „Моят бъдещ приятел“ („My Future Boyfriend“). Една романтична комедия, в която Бари Уотсън живее скучен живот в бъдещето и решава от 3127 г. да се върне в 2011 г., за да открие любов, страст, еротика.

От 20:00 часа ще гледаме Робърт Редфорд и Брат Пит в „Шпионски игри“ („Spy Game“). В деня, в който Нейтън Мюр, изигран от Робърт Редфорд трябва да се пенсионира от ЦРУ научава, че неговия партньор и протеже, когото е вербувал Том Бишоп, чиято роля е поверена на Брат Пит, е арестуван в Китай. Нейтън Мюр трябва да впрегне всичко което знае, за да успее да помогне на приятеля си.

От 22:30 часа ще може да гледате филма „Вечеря за идиоти“ („Dinner for Schmucks“). Комедия, в която Тим се издига в службата и получава покана от шефа си да присъства на ежегодната „Вечеря за идиоти“, която се организира от него и целта е да се доведе някой, на когото да се присмиват.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!