Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 16.01.2016 год., събота

публикувано от:  на януари 13, 2016 няма коментари
„Looper: Убиец във времето“

„Looper: Убиец във времето“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 16.01.2016 год., събота.

От 13:00 часа ще може да гледате филма „Непознати роднини“ („Relative Strangers“).  Животът на д-р Ричард Клейтън е уреден, и си има всичко: прекрасни родители, хубава годеница, успешна медицинска кариера, когато животът му се променя, след като научава, че е осиновен. Една забавна комедия с Дани Де Вито, Кейти Бейтс, Рон Ливингстън, Бевърли Д’Анджело

От 15:00 ще може да гледате филма „Плажен тийн филм“ („Teen Beach Movie“. Брейди и неговата приятелка МакКензи са сърфисти, които се сблъскват с една рокерска банда и имат краен срок за да разрешат своите проблеми.

От 20:00 часа ще може да гледате филма „Looper: Убиец във времето“. Един фантастичен екшън с участието на Брус Уилис и Джоузеф-Гордън Левит. В бъдещето пътуването във времето е реалност и престъпните организации се възползват от това.

От 22:20 часа ще може да гледате филма „Ханибал“ („Hannibal“).  „Ханибал“ („Hannibal“) е продължение на знаменития филм „Мълчанието на агнетата“. Насладете се на играта на Антъни Хопкинс, Джулиан Мур, Гари Олдман, Рей Лиота.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!