Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Филмите по Нова тв на 17.01.2016 год., неделя
Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 17.01.2016 год., неделя

публикувано от:  на януари 13, 2016 няма коментари
„Самотният рейнджър“ („The Lone Ranger“)

„Самотният рейнджър“ („The Lone Ranger“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 17.02.2016 год., неделя.

От 12:30 часа ще може да гледате филма „Космически приятели“ („Space Buddies“). В тази анимация, ще се наслаждаваме на забавно приключение на отряд кучета, които трябва да отидат на Луната.

От 14:30 ще може да гледате филма Заседнали в рая. Главната героиня остава без работа и отива на бизнес конференция в Пуерто Рико, където сред много приключения среща любовта.

От 20:00 часа ще гледаме филма „Самотният рейнджър“ („The Lone Ranger“). В този приключенски уестърн Джон Рийд (Арми  Хамър) и Тонто (Джони Деп) повеждат битка срещу злото.

От 22:30 часа ще може да гледате филма „Пазителите“ („Watchmen“). Фантастичен приключенски екшън, действието на който се развива в алтернативна вселена, където Супергероите се борят със злото, за да спасят света.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!