Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Филмите по Нова тв на 23.01.2016 год., събота
Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 23.01.2016 год., събота

публикувано от:  на януари 20, 2016 няма коментари
„План „Б““ („Plan B“)

„План „Б““ („Plan B“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 23.01.2016 год., събота.

От 12:50 часа ще може да гледате филма „План „Б““ („Plan B“). Фран (Даян Кийтън) трябва да плати дълговете на починалия си съпруг и се свързва със своя братовчед, който е от мафията, за помощ.

От 15:00 ще може да гледате филма „Кънки с остър връх 2: Борба за златото“ („The Cutting Edge: Going for the Gold“). Между Джаки и Алекс прехвърчат истински искри, но не от любов, а поради крайно различните им характери.

От 20:00 часа ще може да гледате филма „От глупав по-глупав: Завръщането“ („Dumb and Dumber to“).

От 22:15 часа ще може да гледате филма „Червеният дракон“ („Red Dragon“). В „Червеният дракон“ („Red Dragon“) ФБР агентът Уил Греъм е привикан да залови сериен убиец, известен на властите като Зъбльото.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!