Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=2.0.0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Филмите по Нова тв на 06.02.2016 год., събота
Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 06.02.2016 год., събота

публикувано от:  на февруари 3, 2016 няма коментари
„Спасителен отряд“ („The Guardian“)

„Спасителен отряд“ („The Guardian“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 02.02.2016 год., събота.

От 13:00 часа ще може да гледате филма „Кънки с остър връх 4: Огън и лед“ („The Cutting Edge: Fire and Ice“). Kариерата на фигуристка на Алекс Делгадо рязко прекъсва, след като партньорът й (на леда и извън него) получава контузия.

От 14:45 ще може да гледате филма „Дивата река“ („The River Wild“). Чаровната Гейл (Мерил Стрийп) организира семейно пътешествие с гумена лодка по течението на опасната Дива река.

От 20:00 часа ще може да гледате филма „Джак и Джил“ („Jack and Jill“). Джак (Адам Сандлър) e нормален семеен мъж, на когото му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначка Джил (в ролята отново e Сандлър).

От 22:00 часа ще може да гледате филма „Спасителен отряд“ („The Guardian“). Това е филм, в който ще се насладим на играта на Кевин Костнър, Аштън Къчър, Кланси Браун.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!