Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 30.10.2016 год., неделя

публикувано от:  на октомври 27, 2016 няма коментари
„Смокинг“  („The Tuxedo“)

„Смокинг“ („The Tuxedo“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 30.10.2016 год., неделя.

От 12:30 часа ще може да гледате филма „Любов като по книга“ („A Novel Romance“). Лиам е писател, пишещ под псевдоним, който се запознава с очарователната и млада Софи, която не предполага с кой се е запознала.

От 14:15 ще може да гледате филма „Пръстен до пролетта“ („Ring by Spring“). Животът на Карин, която е на 30 се променя коренно, когато посещава гледачка, която и казва, че ако до следващата пролет не се омъжи, ще остане завинаги сама.

От 20:00 часа ще гледаме филма „Смокинг“  („The Tuxedo“). Един филм-комедия, типично в стила на Джеки Чан. Той заедно с Дженифър Лав Хюит се впускат в приключение да спрат зъл враг, целящ да покори целия свят.

От 22:10 часа ще може да гледате филма „Вратите на мрака“ („Pay the Ghost“). Една драма, в която Никълъс Кейдж се сблъсква мистерия по изчезналото си дете. Оказва се, че неговото дете е жертва на зъл призрак.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!