Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 05.11.2016 год., събота

публикувано от:  на ноември 5, 2016 няма коментари
„Бурлеска“ („Burlesque“)

„Бурлеска“ („Burlesque“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 05.11.2016 год., събота.

От 12:50 часа ще може да гледате филма „Мюн: Пазителят на Луната“ („Mune: The Guardian of the Moon“). Една интересна анимация, озвучена от гласовете на Били Кристъл, Джон Гудман, Стив Бушеми, Хелън Мирън. Младият фавн Мюн е избран за пазител на Луната на своята планета, но след това я губи.

От 14:40 ще може да гледате филма „Бурлеска“ („Burlesque“). Във филма участие вземат Шер и Кристина Агилера. Красивото и младо момиче от провиницята Али Роуз (Кристина Агилера се озовава в Лос Анджелис, в кабаретния клуб, ръковеоден от Тес (Шер).

От 20:00 часа ще може да гледате филма „Автомобил 19“ („Vehicle 19“). Филм с участието на Пол Уокър, който е в главната роля. Той отива в Южна Африка да се забавлява и за целта наема кола. Не след дълго се оказва, че е преследван както от престъпници, така и от корумпирани полицаи.

От 21:45 часа ще може да гледате филма „Запознай се с малките“ („Little Fockers“). Насладете се на една забавна комедия с участието на артисти като Бен Стилър, Тери Поло, Робърт Де Ниро, Барбара Стрейзънд, Оуен Уилсън, Дъстин Хофман, Лора Дърн, Джесика Алба.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!