Овен
Овена е   темпераментен и динамичен и се нуждае от високо енергийна храна. Отделете достатъчно време за храненето, най- добре в  хубав ресторант. Би му харесало да опитва нови ястия, обича да дегустира екзотични блюда, но не значи че всичко би му харесало.
Препоръчително: Ориенталска кухня

Телец
За Телец спокойно може да се каже, че е чревоугодник. Той не обича да се ограничава от любимите си храни и често не спазва хранителен режим . Претенциозен е и подбира храната си , но държи и на външния си вид. За телеца е важно  ястието да изглежда добре и да мирише вкусно.
Препоръчително: Рибни деликатеси

Близнаци
Близнакът обича изискани ястия. Той е ценител на добрата кухня, не държи на количеството, а на качеството й.
Препоръчително: Луксозен ресторант

Рак
Ракът много обича паста и млечни продукти. И с удоволствие би им се насладил в някой Италиански ресторант в добра компания.
Препоръчително: Италиански ресторант

Лъв
Не е новина, че лъвът обича месо. За него е полезно да консумира ежедневно белтъчини и протеини.
Препоръчително: Ястия с месо и кашкавал

Дева
Девата обича трапезата да е под неин контрол, а и готви с удоволствие, затова предпочита романтичната вечеря да е в домашна обстановка. Ако излезе навън, ще търси същия уют и педантично приготвени ястия, напомнящи на домашните.
Препоръчително: Домашна обстановка

Везни
Логично е Везните да разлистват дълго менюто и дори да сменят поръчката си. На тях на всякъде им е добре, стига храната да е обилна, мястото да е супер атрактивно или много уютно и романтично. Накратко казано да е интересно и изобилно.
Препоръчително: Интересно заведение с изобилни блюда

Скорпион
Скорпионът е лакомник и когато е гладен иска храната да пристигне бързо. Ако се съобразите с това, други претенции рядко има.
Препоръчително: Бърза кухня

Стрелец
Стрелецът би предпочел да се изяви, показвайки колко добър кулинар е. Оставете се да ви убеди в това.
Препоръчително: Домашна обстановка

Козирог
Зърнените храни и растителните мазнини са любими и полезни за Козирога. Голяма порция ориз със зеленчуци ще му дойде добре. Обича и плодов десерт, пържен или паниран.
Препоръчително: Китайски ресторант.

Водолей
Водолея обича солена храна и твърде разнообразна.Желание за приключения прави менюто им твърде разнообразно – от салати от листни зеленчуци през зърнени и бобови храни, до киви, ананас и кайсии. Би се впечатлил, ако го заведете на ресторант и поръчате нещо, което не е вкусвал до сега.
Препоръчително: Експерименти в къщи или иноваторски ресторант.

Риби
Рибите обичат да се чувстват сигурни. Ако се чувстват некомфортно на някое ново място би развалило вечерята.Харесват тихи и уютни места, където могат да се отпуснат в хармония с природата. Към самата храна не са претенциозни, стига да е природно съобразена.
Препоръчителни: Фен-шуй заведения, чайни, пикник, домашна романтика.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!