пътуване във времетоМитичното пътуване във времето съществува. Нашите мисли безпрепятствено се връщат назад в миналото. Някои спомени са толкова живи, че ги преживяваме отново и отново. Понякога в пътуването назад във времето дори забелязваме неща, които сме били пропуснали.

 

Пътуването напред във времето е малко по-трудно. Струва ни се, че бъдещето е напълно неизвестно, обвито в мъгла. Но всъщност не е  така. Завесата на бъдещето може да се разкрие. Мечтите, сънищата, предчувствията, нещата които те вълнуват… Всяко едно нещо може да ни разкрие бъдещето и ако му повярваме да ни поведе и тази посока на пътуване във времето.

Пътуването във времето е не само забавно, но и много полезно. Връщайки се в миналото, човек може да промени отношението си към негативните събития, и така да промени бъдещето си. Когато неприятните спомени не държат човек в оковите си, човек е свободен да е щастлив и да продължи успешно напред. Преживявайки отново прекрасните моменти пък, човек събира сили за да се справя с предизвикателствата на настоящето. Всяко преживяно нещо е опит, урок от който човек се учи как да живее по успешно и щастливо в настоящето.

Пътуването пък напред във времето чертае пътя към бъдещето. Мечтаейки човек проектира бъдещето. Ако се довери на предчувствията си, ще прави правилните стъпки в точната посока.

И така, за най-вълнуващото пътуване във времето не ви трябва чудата машина на времето. Просто затваряш очи, отпускаш се и потегляш в желаната посока. Когато се завърнеш от пътуването във времето,  ще имаш най-добрият сувенир – „компас“, който да те води по пътя.

 

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!