2014 е Годината на коня
2014 е Годината на коня

2014 г. е годината на Коня и ще започне на 4 февруари 2014 г.
2014 ще е година на дървения и зелен кон.

Годината на  дървения кон е  време за бързи победи, неочаквани приключения, и изненади и романтика. Това е една отлична година за пътуване, и по-далеч и встрани от утъпкания път,  към по-добро. Време за енергичност и постигане на добри резултати. Решителните действия носят победа. В годината на коня трябва да се действа бързо, но ако не сте 100% сигурни за решението, по-добре не го реализирайте. Събитията се движат толкова бързо в в годината на коня, че не искате да галопират в грешната посока.

В китайската астрология,  годината на коня се смята, че носи късмет и добри неща. Магическия кон има свръхестествени сили, той е героичен, силен, и дори може да лети! Коня е герой в китайския епос, защото важни битки са печелени благодарение на мощта и силата на коня.

Всяка от 12-те китайски астрология знаци имат и съответно по 2 часа от денонощието. За коня това са часовете от 11 ч. – 13:00 .
В годишния цикъл коня е   месец  юни.  През летния месец юни мощта му е най-силна. На коня отговаря и  елемента огън.

В световен мащаб, се очаква някои световни икономики да станат по-силни, докато други изпитват икономически хаос и срив. Под силното влияние на коня не съществува средно положение. (Времето за златната среда, дипломацията и планиране остава в 2013 годината на водната змия. Има предвиждане за крайности в фондовите пазари, колебанията на цените, както и общи хаос във всичко финансови. Ще има войни, битки и престрелки по целия свят.

Икономиките от средната класа се развиват с бързо развиващи се пазари в много места, включително Египет, Турция, Бразилия и Индия. Но ще има и протести за справедливо развитие, дори войни. Мирът може да бъде възстановен в 2015 година.

2014 г.  годината на коня ще бъде дива езда, тъй като светът се променя, и се променя бързо.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!