2016 годината на червената огнена маймунаСпоред Китайския хороскоп 2016 година е под знака на Червената Огнена Маймуна. На 8-ми февруари свършва Годината на Овцата и започва Годината на Маймуната, коятоще продължи до 27 януари 2017. В Китайския мистицизъм има и 5 елемента, които са пряко свързани с всяка зодия и се редуват – метал, вода, огън, дърво и земя. През 2016-та елементът е огън, а пряко свързан с него е червеният цвят. 2016е-та егодината на Червената Огнена Маймуна.

Маймуната е деветият знак от Китайския зодиак. Числото 9 се свързва с амбиция и активност. Хората, родени под знака на Маймуната, са интелигентни и амбициозни, гъвкави и се адаптират лесно. Те обичат предизвикателствата и  им се отдават изцяло за да ги доведат до успешен край. Затова и очакват всички около тях да дават 100% във всяко отношение.

Родените под знака на Маймуната имат и негативни качества, като егоизъм и арогантност.

Числата, които носят щастие на родените под знака на Маймуната са 1, 7 и 8. Цветовете, които носят късмет на родените под знака на Маймуната са бяло, синьо и златно. Цветето на тази зодия е хризантема.

Какво да очакваме през 2016 – Годината на Маймуната

Годината на Маймуната е подходяща за започване на нови начинания. Годината на Маймуната е подходяща за започване на нов бизнес, но трябва да бъдете внимателни при избора на партньор.2016 ще е година на радости, на щастие и на много изненади, изпълнена с позитивни събития. Годината е подходяща за големи семейни събирания.

Комбинацията между елемента Огън и знака на Маймуната води до много промени във всички сфери на живота. Непредвидимата Маймуна може да донесе позитивни, но негативни промени във всички сфери на живота. Успех ще имат  онези, които се потрудят за добрите резултати. Късметът има малка роля за събитията в Годината на Маймуната.

Годината на Маймуната ще бъде пълна с ангажименти в професионален и личен план, което може да доведе до стрес. За да се справите, трябва да намерите начин да трансформирате напрежението. Годината е подходяща за интензивна физическа активност – туризъм, танци, фитнес или  спорт.

Известни личности, родени под знака на маймуната

Чарлз Дикенс, Куба Гудинг-Джуниър, Леонардо да Винчи, Селин Дион, Том Ханкс, Уил Смит, Жизел Бюндхен, Кристина Агилера, Елизабет Тейлър, Холи Бери, Даниел Крейг

Успех през 2016-та, годината на Маймуната!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!