Истинският мъж никога не прави това!Имало ли е случаи, в които да си казвате: “Истинският мъж никога не прави това!”. Вероятно всяка жена е имала такива моменти в живота си. Ще ви дадем съвети как да познаете истинският мъж?

Огледайте мъжа до себе си. Преценете, какъв е: егоист, мисли ли само за себе си, уважава ли ви, държи ли се като дете? Или напротив – и така с него се чувствате сигурна, защитена. Връзката ви е стабилна, а вие сте щастлива.

И разбира се – годините нямат значение. Някой още на 16 или 20 години стават истински мъже, а други и на 40 не успяват да порастнат.

Критиката

Внимавайте с критиката. Ако мъжът е зрял, той никога не би си позволил да критикува външния ти вид, как изглеждаш. От него няма да чуеш примерно: “Скъпа, защо не си боядисаш косата” или “Иска ми се да си малко по-слаба.” С това той показва, че иска само да задоволи своето его. Иска да те направи да изглеждаш така, както на него му харесва, но не се интересува от теб, дали на теб ти харесва това, дали би желала подобна промяна.

Критиката е здравословно нещо, особено когато е на място. Но не и в тези случаи, когато целта е да се задоволят собствените желания.

Личното пространство

Личното пространство е свещено. Когато сте влюбени, се обичате, не би трябвало да криете нищо един от друг. Тогава си споделяте всичко, не ви е страх или срам от нищо, от партньора. Въпреки това, истинският мъж ще уважава личното ви пространство. Той няма да започне да рови в чантата ти, да преглежда оставения на масата телефон, докато сте в банята, няма да иска да чете личната кореспонденция.

Просто е: Истинският мъж никога не прави това, той ви има доверие. И вие му се отблагодарете и не го разочаровайте.

Бягство от проблемите

Един истински мъж няма да допусне бягство от проблемите. Той ще знае как да се справи с тях. Той не бяга от тях, не се крие. Разбира се, не постъпва глупави и да ги предизвиква, както се казва – без нужда не би си търсил белята. Но случи ли се такава ситуация – той няма да избяга.

Ще може да разчитате на него да се справи с проблемите.

Емоциите

Не всеки си показва емоциите. Някой си мислят, че истинските мъже не показват емоции, те не се вълнуват, не се разнежват. Те грешат. Не е така.

Истинските мъже не се страхуват да покажат емоциите си. Да се разнежат. Няма нищо по-хубаво, когато истинският мъж покаже на своята любима, че я обича, когато проявява нежност и е романтичен.

Предвидливост

Един истински мъж винаги е предвидлив. Той ще помисли за утрешния ден. Няма да постъпи неблагоразумно и да изхарчи всичките спестявания в луксозен ресторант или за друга скъпа придобивка, а после да е без средства до следващата заплата.

Бъдете сигурна, че с такъв мъж ще има баланс между сигурните доходи и лукса.

Ти си на второ място

Случвало ли се е да се чувствате на второ място в своята връзка? Мъжът до вас да слуша повече другите, приятелите, отколкото вас? Това не е добре, направо е унизително. Защо още търпите такъв мъж?

Истинският мъж никога не прави това със своята любима. Разбира се – той има нужда да излезе, да разпусне със своите приятели. Но никога не би ви поставил в неудобна позизиця. Никога не би си позволил да има някой между вас, да слуша другите, а не вас.

Родителите

Истинските мъже уважават своите родители и се грижат за тях. Те имат здрава връзка помежду си. А и така трябва да бъде, така е редно. Но в същото време те не позволяват бащата или майката да вземат надмощие във връзката му с любимата жена. Не стават “мамини синчета”.

Насилие

Един истински мъж никога не би проявил насилие спрямо своята любима. Каквото и да е насилие: физическо или психическо насилие. С такъв мъж можете да бъдете спокойна – той няма да си позволи да ви удари или нагруби, да ви обиди, независимо дали е на публично място или сте насаме.

Колкото и да е ядосан, той ще може да се контролира. И това го отличава от слабите, недорасли мъже, от които трябва да се отървете.

Без съмнение има още какво да изброяваме за истинските мъже. Но това също не е малко, това са едни от най-важните качества, които истинския мъж трябва да има. Ако ги има тези качества, тогава можете спокойно да кажете за своя любим: Истинският мъж никога не прави това! И вашата любов ще е истинска, искрена. Ще може да разчитате на него, той ще ви подкрепя във всичко.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!