Луната влиае и на нашите сънища

Съществуват четири фази на Луната- Новолуние, растяща Луна, Пълнолуние и намаляваща Луна. Ето и как се тълкуват сънищата спрямо тези фази:

Растяща Луна

Сънищата са вдъхновяващи и изпълняващи се. С нарастването на луната, расте и нашата интуиция. Преди сън можете да задайте конкретен въпрос, който ви вълнува и може би в съня си ще видите отговор.
Ако в съня ви присъстват елементи от търсеното, то скоро ще се превърне в реалност.
При растяща Луна е благодатно да се започват начинания, промени, и сънищата през този период подсказват как трябва да действате в дадената посока.

Намаляваща Луна

Сънищата показват отминали събития, анализ  на проблемите, които занимават съзнанието ви от доста време.
Ако например, е  време да приключите някаква дейност или  отношенията си с някакъв човек, сънят ще ви подскаже това.
Приятните сънища при намаляваща Луна, често  се сбъдват. Тревожните и страшни- точно обратното- че неприятностите ще си отидат от вашия живот още в близкото бъдеще.

Новолуние

Когато не се вижда Луната, се явяват така наречените сънища на ума. Хората виждаме това, за което твърде много и напрегнато мислим, вземаме взаимно изключващи се решения. Това което сънувате при новолуние,  за него не трябва много да размишлявате. Дайте почивка от натрапчивите мисли, оставете нещата да се избистрят по  най- добрия начин за вас.

Пълнолуние

По време на Пълнолуние се сънуват най- странните сънища. Пълната луна влие на нещата свързани с емоционалния живот.
Тези сънища показват ситуациите и хората, които вълнуват сърцето ни. Но сънищата при пълнолуние са просто ефектна игра на въображението и рядко се сбъдват.

И още интересни теми за сънищата

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!